Τραγωδία HELIOS - Από τι έπεσε; Τι είδαν τα F 16;

ΧΑΛΑΡΑ , , Updated

Ακριβώς σαν σήμερα μια δεκαετία πριν, στις 14 Αυγούστου του 2005. Η πτήση 522 της αεροπορικής εταιρείας HELIOS, είχε δραματικό τέλος όταν συνετρίβη στο Γραμματικό.

Μετά από ένα δεκαετές πέπλο μυστηρίου σχετικά με την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους, σαν κουβάρι, τα στοιχεία της υπόθεσης ξετυλίγονται μέσω ενός δραματικού και ιδιαίτερα ενδελεχούς ντοκιμαντέρ του Discovery channel.
Αναμφίβολα, η Πολεμική Αεροπορία με τα δύο F 16 είχε παίξει το δικό της ρόλο σε αυτή την πρωτοφανή για τα Ελληνικά δρώμενα τραγωδία. Φαίνεται πως οι πιλότοι των F 16 είχαν καταφέρει να έρθουν σε επαφή με τον ηρωϊκό φροντιστή, ο οποίος με τη σειρά του πήρε το πηδάλιο από τον αναίσθητο κυβερνήτη. Τον καθοδήγησαν μάλιστα, δείχνοντάς του το διάδρομο της Τανάγρας, αλλά η προσγείωση όπως απεδείχθη, δεν ήταν απλή υπόθεση.

Πολλοί είχαν πει τότε ότι τα F 16 είχαν καταρρίψει το HELIOS. Αυτό ωστόςο διαψεύστηκε κατηγορηματικά. Είναι βέβαιο ότι αυτή η αποστολή χαράχθηκε βαθιά στο μυαλό των χειριστών που δεδομένων των συνθηκών, έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν.
Τα περισσότερα από τα μυστήρια αυτής της τραγωδίας ,απαντήθηκαν με επάρκεια στο ντοκιμαντέρ του Discovery Channel.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ


Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.