Απίστευτο! Τι βρήκαν στην βαλίτσα του;

ΧΑΛΑΡΑ ,

Ένας 60χρονος Γάλλος είχε ξεκινήσει με τρένο από τη Μόσχα με τελικό προορισμό τη Νίκαια, και προσπαθούσε να δώσει την εικόνα του αθώου ταξιδιώτη. Όταν όμως το τρένο έμπαινε στην Πολωνία, στους τελωνειακούς έκανε εντύπωση η ασυνήθιστα και ύποπτη μεγάλη βαλίτσα που είχε μαζί του.

Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση τούς έκανε τι, και ακριβέστερα... ποιος, ήταν μέσα στη βαλίτσα.

«Ήταν μία γυναίκα ηλικίας κοντά στα 30» ανέφερε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ο εκπρόσωπος των πολωνικών υπηρεσιών Ντάριους Σιενίκι στο Τέρεσπολ.

Η νεαρή γυναίκα ήταν η σύζυγος που είχε φέρει από τη Μόσχα ο Γάλλος. Ήταν καλά στην υγεία της, παρά το μάλλον άβολο ταξίδι, και δεν χρειαζόταν ιατρική βοήθεια.

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπαμε κάποιον να προσπαθεί να περάσει έτσι τα σύνορα, θα μπορούσε να είναι ακόμη και θύμα τράφικινγκ» είπε ο Σιενίκι.

Το ζευγάρι τελικά δεν πέρασε στην Πολωνία και αφού ανακρίθηκε από τους τελωνειακούς οδηγήθηκε στη Λευκορωσία. Σε βάρος τους μπορεί να κινηθεί αγωγή για απόπειρα αποφυγής συνοριακού ελέγχου.

Το πιο περίεργο από όλα είναι ότι, καθώς η κοπέλα είχε παντρευτεί τον Γάλλο, δεν υπήρχε κανένας λόγος για αυτήν την περιπέτεια. Οι σύζυγοι ευρωπαϊκών υπηκόων κανονικά μπορούν χωρίς πρόβλημα να μπουν στη ζώνη Σένγκεν.

in.gr

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.