Απίστευτο: δείτε πώς έγινε ο Νιαγάρας!

ΧΑΛΑΡΑ ,

Σπάνιες και εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες από τους καταρράκτες του Νιαγάρα στις ΗΠΑ όπου έχουν εν μέρει παγώσει, εξαιτίας των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, στα σύνορα των ΗΠΑ με τον Καναδά.


Παρόμοια εικόνα είχαν παρουσιάσει οι καταρράκτες και πέρυσι την ίδια περίοδο καθώς είχαν πάλι παγώσει εν μέρει δύο φορές, λόγω των ασυνήθιστα χαμηλών θερμοκρασιών.

Την Τρίτη η θερμοκρασία άγγιξε τους -14 βαθμούς Κελσίου ενώ την Τετάρτη οι παγωμένες αέριες μάζες έριξαν την θερμοκρασία στους -25 βαθμούς Κελσίου σύμφωνα με την ιστοσελίδα WIVB.com.


Ο Emmanuel LaBlanc, ένας επισκέπτης από τη Γαλλία, δήλωσε για το σπάνιο φαινόμενο: «Είναι σαν η Φύση να είναι μεγαλύτερη από εμάς. Η ομίχλη έχει ρίξει  μια μαγική επίστρωση σε ότι αγγίζει...».


Το Κέντρο Πρόγνωσης Καιρού στις ΗΠΑ έχει προειδοποιήσει για «ιστορικό κρύο» στις ανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ την Παρασκευή ενώ στην ιστοσελίδα του συμβουλεύει τους πολίτες να προετοιμαστούν για ακόμα χαμηλότερες θερμοκρασίες στο τέλος της εβδομάδας καθώς ένα ψυχρό μέτωπο καταφθάνει από τον νότιο Καναδά.

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.