Συμβουλές ομορφιάς δίνει γαλλική εταιρεία στους εργαζομένους της

ΧΑΛΑΡΑ , , Updated

Συμβουλές ομορφιάς δίνει η γαλλική εταιρεία διαχείρισης του σιδηροδρόμου, SNFC, προκαλώντας πολλές επικρίσεις.

Σε εσωτερικό έγγραφο 36 σελίδων, που μοιράστηκε στο προσωπικό, δίνονται αναλυτικές οδηγίες για το... μακιγιάζ των γυναικών: «Συνίσταται απλό μακιγιάζ με μέικ-απ, μάσκαρα, ρουζ και κραγιόν. Το ρουζ θα πρέπει να ταιριάζει χρωματικά με το κραγιόν και να δίνει όψη υγείας στο πρόσωπο», αναφέρουν μερικές από τις οδηγίες.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στην περιποίηση των χεριών: «Τα χέρια σας πρέπει να ενυδατώνονται συχνά με κρέμα. Για το μανικιούρ, συνιστούμε σεμνότητα και σοβαρότητα, με κάποιο διάφανο, παστέλ ροζ ή κόκκινο βερνίκι. Απαραίτητο θεωρείται το αποσμητικό ή κάποιο διακριτικό άρωμα ενώ για τα κοσμήματα η οδηγία είναι εξίσου σαφής: «Κάντε μίνιμαλ και διακριτικές επιλογές»

Οδηγίες και για τους άνδρες

Απαντώντας στις επικρίσεις για διακριτική μεταχείριση και σεξισμό, η εταιρεία έσπευσε να διευκρινίσει ότι οι οδηγίες απευθύνονται και σε άνδρες.

«Το μούσι και το μουστάκι είναι της μόδας. Αν επιλέξετε αυτό το στυλ, φροντίστε να είναι καθαρά και περιποιημένα. Αλλιώς, να ξυρίζεστε τακτικά», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο έγγραφο.

Υπεύθυνοι της εταιρείας δηλώνουν πως οι οδηγίες δεν είναι υποχρεωτικές για κανέναν αλλά δόθηκαν εν είδει συμβουλών «για να δείχνουμε όσο το δυνατό πιο επαγγελματικό προφίλ».

in.gr

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.