Χρυσές δουλειές από κινέζικο εργοστάσιο με φουσκωτές κούκλες του σεξ

ΧΑΛΑΡΑ ,

Στα εργοστάσια  που κατασκευάζουν φουσκωτές κούκλες του σεξ, στην πόλη Ningbo της Κίνας, οι εργάτες δεν παίρνουν ανάσα από την πολλή δουλειά. Στο δάπεδο αυτών των εργοστασίων διασκορπισμένα μέλη από καουτσούκ ή PVC τα κάνουν να μοιάζουν εκ πρώτης όψεως με νεκροτομεία.

Σύμφωνα με έναν εργαζόμενο ενός από αυτά τα εργοστάσια που άνοιξε πριν πέντε χρόνια, αρχικά η πελατεία τους προερχόταν από τις γειτονικές χώρες, όπως Ιαπωνία, Κορέα και Τουρκία, τώρα όμως οι παραγγελίες έχουν αυξηθεί και προέρχονται από όλο τον κόσμο.

Ο 36χρονος Lili  Hsing δηλώνει εξουθενωμένος από την πολλή δουλειά και αναφέρει αστειευόμενος ότι η κούραση των εργατών σε αυτά τα εργοστάσια δεν προέρχεται επειδή φουσκώνουν τις κούκλες του σεξ, αλλά λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Συνήθως, οι πελάτες επιλέγουν τις πλαστικές κούκλες από το διαδίκτυο. Αρχικά τα εργοστάσια στην πόλη Ningbo κατασκεύαζαν μόνο έναν τύπο φουσκωτής κούκλας, τώρα όμως εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης σε διεθνές επίπεδο, υπάρχουν δέκα διαφορετικά είδη και κυκλοφορούν online με ονόματα, δίνοντας στους πελάτες την ευκαιρία να επιλέξουν την φουσκωτή κούκλα που τους «ταιριάζει».

Ο Hsing αναφέρει ότι η τιμή μιας φουσκωτής κούκλας του σεξ είναι μόνο 38 ευρώ, ενώ η ποιότητά τους είναι πολύ καλή και κυρίως... αργούν να ξεφουσκώσουν!

protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.