Η πιο ζηλιάρα σύζυγος του κόσμου

ΧΑΛΑΡΑ ,

Η ζήλια της δεν έχει όριο και φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε φορά που ο άντρας της γυρίζει στο σπίτι.
 
Η 43χρονη Βρετανίδα, Ντέμπι Γουντ, πέρα από τα συνηθισμένα (ψάξιμο κινητού, email κλπ) άρχισε να ελέγχει και τον τραπεζικό του λογαριασμό κάθε φορά που εκείνος γύρναγε στο σπίτι. Η ζήλια της όμως δεν τελείωνε εκεί καθώς του απαγόρευε να παρακολουθεί τηλεοπτικά προγράμματα με γυναίκες, ή φωτογραφίες θηλυκών σε περιοδικά, ενώ έβαλε στον υπολογιστή του ειδικά φίλτρα, προκειμένου να μην του επιτρέπει να βλέπει σέξι φωτογραφίες στο διαδίκτυο.
 
Προφανώς όμως θεώρησε ότι ούτε όλα αυτά είναι αρκετά, και έφτασε στο σημείο να αγοράσει έναν ανιχνευτή ψεύδους, καθώς -όπως εξηγεί- πίστευε ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος ότι ο σύντροφός της λέει την αλήθεια και δεν... παίζει το μάτι του όταν βρίσκεται μόνος του.

Όπως πάντως της έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ο ανιχνευτής ψεύδους, ο καλός της ήταν ειλικρινής, με εξαίρεση κάποιες φορές που τον «συνέλαβε» να της αποκρύπτει ότι κοίταξε άλλες γυναίκες.

 
Ο άτυχος ωστόσο άνδρας παραδέχεται ότι η ζωή με τη σύζυγό του μπορεί να είναι δύσκολη κάποιες φορές, αλλά αξίζει την προσπάθεια. «Μερικές φορές είμαι νευρικός με τον ανιχνευτή ψεύδους και μπορεί τα αποτελέσματα να είναι αλλοιωμένα, κάτι που κάνει την Ντέμπι καχύποπτη απέναντί μου», είπε στην Daily Mail.

topontiki.gr

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.