Δείτε γιατί φυλακίστηκε

ΧΑΛΑΡΑ ,

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 33χρονος Γάλλος, ο οποίος είχε κάνει κόλαση τη ζωή της πρώην φίλης του, αφού παρόλο που χώρισαν, εκείνος δεν σταματούσε να την ενοχλεί. Συγκεκριμένα, μέσα σε διάστημα περίπου δέκα μηνών, της είχε τηλεφωνήσει και αποστείλει γραπτά μηνύματα 21.807 φορές! 

Ο 33χρονος παραδέχθηκε εκ των υστέρων ότι η πράξη του ήταν ανόητη και ισχυρίστηκε ότι την ενοχλούσε γιατί απαιτούσε από εκείνην να τον ευχαριστήσει και να τον αποζημιώσει για εργασίες που είχε κάνει στο διαμέρισμά της. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, οι έξι από τους οποίους είναι με αναστολή, και το πρόστιμο των 1.000 ευρώ. Θα πρέπει επίσης να υποβληθεί σε ψυχιατρική θεραπεία και απαγορεύεται να ξαναπλησιάσει την πρώην του. 

Ο 33χρονος είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν υποφέροντας από κατάθλιψη και αγωνιζόταν να αντιμετωπίσει τον χωρισμό με τη φίλη του το 2011. 

«Εκείνη την εποχή, η λογική μου ήταν ότι μέχρι να επιστρέψει τα χρήματα ή τουλάχιστον να μου πει ευχαριστώ, δεν θα σταματήσω τις κλήσεις», είπε ο κατηγορούμενος. Οι κλήσεις, μάλιστα, που δεχόταν η πρώην του, η οποία εργάζεται ως δασκάλα, κατά μέσο όρο ξεπερνούσαν τις 73 ανά ημέρα. 

«Προσπάθησε να κάνει φραγή στη γραμμή της, αλλά εκείνος τηλεφωνούσε στους γονείς της, αλλά και στο χώρο εργασίας της» δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος. Οταν εκείνη τον ευχαρίστησε κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης , τότε ο 33χρονος έπαψε να την ενοχλεί.

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.