Πώς να... διπλασιάσετε ένα μικρό διαμέρισμα

ΧΑΛΑΡΑ ,

Το παν είναι ο τρόπος και όχι ο κόπος. Στην περίπτωση λοιπόν που κάποιος ενδιαφέρεται, αυτή είναι η επιστημονική προσέγγιση για το πως μπορεί κάποιος να διπλασιάσει ή και να τριπλασιάσει τον ωφέλιμο χώρο ενός μικρού διαμερίσματος από τους αρχιτέκτονες του MIT.

Πρόκειται για το project CityHome, το οποίο βασίζεται σε πολύ απλές ιδέες και στη χρήση της τεχνολογίας. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, όλες οι απαραίτητες συσκευές, έπιπλα και ανέσεις (π.χ. κρεβάτι, τηλεόραση, γραφείο, κουζίνα, ντουλάπια κλπ.) βρίσκονται ενσωματωμένες σε ένα σύστημα που μπορεί να αλλάζει μορφή (διαθέτει εσωτερικούς μηχανισμούς) ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Κάθε τι που χρειάζεται ο ένοικος έρχεται στο προσκήνιο με προκαθορισμένες χειρονομίες, οι οποίες γίνονται αντιληπτές από τις ενσωματωμένες κάμερες του συστήματος (π.χ. με μια κίνηση ανοίγει το κρεβάτι ή με κάποια άλλη το τραπέζι της κουζίνας).

Οι σχεδιαστές θα επιχειρήσουν να βρουν χρηματοδότες για να προχωρήσουν το project CityHome στην παραγωγή, αλλά δηλώνουν ότι χρειάζεται περαιτέρω σκέψη για επέκταση σε πιο πολύπλοκα συστήματα, όπως για παράδειγμα το μπάνιο.


Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.