ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε για ποιο πράγμα καλείται να αποφασίσει δικαστήριο στην Ινδία

ΧΑΛΑΡΑ ,

Είναι νεκρός ή βρίσκεται σε βαθιά περισυλλογή; Αυτό καλείται να αποφασίσει δικαστήριο στην Ινδία για τον ινδουιστή γκουρού Σρι Ασουτός Μαχαράζ.

Ο ιδρυτής του τάγματος Ντίβια Τζιότι Τζαγκράτι Σανστάν, σύμφωνα με τη σύζυγο και το γιο του, πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο οι θερμοί υποστηρικτές του πιστεύουν πως η Αγιότητά του ζει και απλώς βρίσκεται σε βαθιά περισυλλογή.

Μάλιστα, οι πιστοί ακόλουθοί του δεν επιτρέπουν στην οικογένειά του να προχωρήσει στην αποτέφρωση της σορού, καθώς ισχυρίζονται ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσει από τη Σαμάντι, το στάδιο του διαλογισμού στο οποίο λέγεται πως βρίσκεται.

Για το λόγο αυτό, όπως αναφέρει η Telegraph, κατέψυξαν το σώμα του με σκοπό να το… αποψύξουν όταν εκείνος ξυπνήσει.

Παρόλα αυτά, οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του, ο οποίος προήλθε από έμφραγμα, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Ωστόσο, το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την έκθεση της αστυνομίας και οι τοπικοί άρχοντες αποφάσισαν πως πρόκειται για ζήτημα πνευματικής υφής, παγώνοντας με αυτό τον τρόπο την υπόθεση.

Έτσι, ο 40χρονος γιος του γκουρού ζήτησε από τις δικαστικές αρχές να διενεργηθεί έρευνα για το αν ο άνδρας είναι νεκρός ή αν βρίσκεται σε Σαμάντι, για τις συνθήκες του θανάτου του 80χρονου άνδρα αν τελικά έχει πεθάνει, ενώ απαιτεί να επιστραφεί η σορός στην οικογένεια.

Όπως αναφέρει η Telegraph, ο γιος του υποστηρίζει πως οι πιστοί διατηρούν το σώμα του ώστε να ελέγξουν την περιουσία του γκουρού, η οποία ανέρχεται σε περίπου 100 εκατ. ευρώ.

Το τάγμα που ίδρυσε ο Σρι Ασουτός Μαχαράζ έχει υποστηρικτές σε ολόκληρο τον κόσμο με ένα από τα κύρια συνθήματά τους την παγκόσμια ειρήνη.

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.