Αν θέλετε διαφορετικές οικογενειακές φωτογραφίες δείτε την οικογένεια Ασάντα

ΧΑΛΑΡΑ ,

Η οικογένεια Ασάντα πυροσβέστες. Η οικογένεια Ασάντα αγρότες. Η οικογένεια Ασάντα διαρρήκτες, ψήστες σε φαστφουντάδικο, ροκ μπάντα, εναερίτες της (ιαπωνικής) ΔΕΗ: Η τετραμελής οικογένεια από την Ιαπωνία έχει βαλθεί να μετατρέψει τις οικογενειακές της φωτογραφίες από βαρετά πορτρέτα σε έργο τέχνης, σκηνοθετώντας όλο και πιο περίτεχνες συνθέσεις στις οποίες τα μέλη της (πατέρας, μητέρα και δύο γιοι) υποδύονται κάθε είδους ρόλους -και τα κατάφερε, φτάνοντας μέχρι και να εκδώσει το οικογενειακό της άλμπουμ και να το θέσει σε εμπορική διάθεση.

Το έργο ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια με πρωτοβουλία του μικρού γιου, του Μασάσι, ο οποίος έχει βάλει την μητέρα του να υποδυθεί, μεταξύ άλλων, το φωτομοντέλο, και τον πατέρα ακόμη και το πτώμα (με την θρηνούσα οικογένεια γύρω του).

Όσο εύκολα κι αν μπορεί κανείς να πέσει στον πειρασμό να δει επιβεβαίωση του στερεότυπου που θέλει τους Ιάπωνες να έχουν ψυχωσικού βαθμού φετιχισμό με τις φωτογραφικές μηχανές, δεν μπορεί παρά να θαυμάσει τη δημιουργικότητα του νεαρού, ο οποίος έχει τιμηθεί και με το ιαπωνικό βραβείο φωτογραφίας Κιμούρα Ιχέι. Ορισμένες από τις οικογενειακές φωτογραφίες υπάρχουν στο προσωπικό του site (το slideshow ξεκινά με κλικ στην πρώτη φωτογραφία).

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.