Μικρό θησαυρό έκρυβε το έπιπλο που αγόρασε ένας ραβίνος

ΧΑΛΑΡΑ ,

Ένας ραβίνος από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ αποφάσισε να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο γραφείο για το σπίτι του. Στην προσπάθειά του να το κάνει ελαφρύτερο και να χωρέσει στο διαμέρισμα, άρχισε να αδειάζει συρτάρια μέχρι που βρέθηκε μπροστά σε μια μοναδική ανακάλυψη: μια σακούλα με 98.000 δολάρια (73.000 ευρώ).

«Όπως κοιτούσα την 'πλάτη' του επίπλου πίσω από τα συρτάρια βλέπω μια σακούλα. Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβω τι περιείχε, καθώς φαίνονταν καθαρά τα χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό WTNH News 8.

Ο ίδιος και η γυναίκα του δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή να κρατήσουν τα χρήματα. Ήταν σχετικά εύκολο να εντοπίσουν τον κάτοχο του επίπλου, αφού το είχαν αγοράσει μέσω Ίντερνετ.

Όταν τηλεφώνησαν, η προηγούμενη ιδιοκτήτρια δυσκολεύτηκε να πιστέψει στην καλή της τύχη. Είπε ότι πράγματι είχε τοποθετήσει τα χρήματα στο έπιπλο και ότι η σακούλα με κάποιο τρόπο γλύστρισε» στο πίσω μέρος του συρταριού.

Όταν άδειασε το έπιπλο για την πώληση, υπέθεσε ότι είχε βάλει κάπου αλλού τη σακούλα με τα χρήματα.

Η ίδια επέμεινε να δώσει τα νόμιμα εύρετρα στον ραβίνο, εκείνος όμως αρνήθηκε. Τελικά, αρκέστηκε σε μια ευγενική επιστολή ευχαριστιών.

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.