Τα πιο ΙΝ κελιά του κόσμου!

ΧΑΛΑΡΑ ,

Ποιος σας είπε πως τα κελιά, μπορεί να είναι ένας  χώρος παραμονής μόνο των κρατουμένων; Θέλοντας και αναζητώντας να σας αλλάξουμε ιδέα για τα πράγματα, ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο Ιn κελιά, του πλανήτη. Δίδοντα σας την παρακάτω περιγραφή, είμαστε σχεδόν σίγουροι πως θα συμφωνήσετε μαζί μας και θα αλλάξετε τη γνώμη σας σχετικά με κάποιες δήθεν «φυλακές» του κόσμου! Άλλωστε όπου υπάρχει «ρευστό», υπάρχει και καλοπέραση!
Ας δούμε λοιπόν, μία- μία τις φυλακές!
 
Santa Ana, Καλιφόρνια
 
Σε αυτή τη φυλακή, το κελί κοστίζει κάτι παραπάνω… Με 75-127 δολάρια την ημέρα μπορείς να μεταφερθείς σ’ ένα καλύτερο δωμάτιο μακριά από τους υπόλοιπους. Κύρια χαρακτηριστικά του κελιού, το άνετο κρεβάτι, ο φωτεινός χώρος και πάνω απ’ όλα η καθαριότητα. Σε κάποιες περιπτώσεις σου επιτρέπουν να πάρεις και το laptop σου ή το iPod σου, για να περνά πιο ευχάριστα η ώρα και παρακολουθώντας πράγματα που σου αρέσουν πραγματικά μέσο διαδικτύου! Εννοείται φυσικά ότι σ’ αυτή τη φυλακή δεν φιλοξενούνται ιδιαίτερα επιθετικοί και επικίνδυνοι εγκληματίες.
 
Otago Corrections
 
Σε αυτό το κελί, η ζωή αποχτά σημαντικό νόημα! Η κράτηση είναι δωρεάν, γεγονός που δημιουργεί τη διαφορά! Ο κρατούμενος έχει παπλωματάκι και όχι κουβερτούλα, όπως σε άλλες φυλακές, ενώ το κελί έχει ενδοδαπέδια θέρμανση και τηλεόραση. Γυμναστήριο, βιβλιοθήκη και φυσικά… ευγενικότατους, χαμογελαστούς και καλοσυνάτους δεσμοφύλακες! 
 
Halden, Νορβηγία
 
Το κελί των καλλιτεχνών! Οι φυλακές αυτές, έχουν και στούντιο ηχογραφήσεων. Ποιος σας είπε πως οι φυλακισμένοι δεν είναι ανήσυχα πνεύματα; To ίδιο το κελί πάλι, περιέχει  τηλεόραση, μίνι ψυγείο αλλά και μία πολύ άνετη πολυθρόνα.
 
Leoben Justice Centre, Αυστραλία
 
Κελί για λίγους και εκλεκτούς. Το κελί περιέχει τα πάντα. Κουζινούλα, ψυγείο, άνετο κρεβάτι, καθαριότητα και αν είστε και τυχεροί, ακόμα και μπαλκόνι. Πίνακες στους τοίχους και ένα ευχάριστο περιβάλλον.
Ποιος είπε πως οι φυλακές, απευθύνονται μόνο στους ανθρώπους που παρανομούν;;;;

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.