Εστιατόριο στη Μόσχα προσλαμβάνει μόνο... διδύμους!

ΧΑΛΑΡΑ ,

Οι πελάτες ενός εστιατορίου στη Μόσχα τα βλέπουν όλα διπλά. Όχι από τα πολλά ποτά που ίσως να έχουν καταναλώσει, αλλά επειδή οι σερβιτόροι του εξυπηρετούν σε ζεύγη διδύμων, οι οποίοι φορούν ακριβώς τα ίδια ρούχα.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Twin Stars (Δίδυμα Αστέρια) είχε την ιδέα να προσλάβει δίδυμα αδέλφια που να κάνουν μαζί τη δουλειά του ενός -κυρίως προκειμένου να κάνει την επιχείρηση του ακόμη πιο ανταγωνιστική σε ένα περιβάλλον, όπως αυτό της ρωσικής πρωτεύουσας, όπου τα εστιατόρια ξεφυτρώνουν κάθε εβδομάδα σαν τα μανιτάρια.

Σύμφωνα με τον Αλεξέι Χοντορκόφσκι, πήρε την ιδέα των δίδυμων σερβιτόρων από την σοβιετική ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1964 «Το βασίλειο των στρεβλών καθρεπτών», όπου η νεαρή ηρωίδα του φιλμ καταλήγει σε ένα παράλληλο σύμπαν να συγκρούεται με το δίδυμο είδωλό της.

«Στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια παραμυθένια ατμόσφαιρα, αλλά και να δηλώσω σε όλους τους ρώσους δίδυμους πως αυτό είναι το εστιατόριο που πρέπει να προτιμούν για την έξοδο τους», τονίζει ο Χοντορκόφσκι, προσθέτοντας πως «έχω πολλούς φίλους διδύμους, οι οποίοι παραπονιόντουσαν πως δεν εχουν ένα μέρος να πάνε να φανέ ή κάπου που η έννοια του «διδύμου» θα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της επιχείρησης».

Βέβαια η εύρεση δίδυμων με εξίσου καλές ικανότητες στο σερβίρισμα δεν είναι εύκολη δουλειά, αλλά μετά από πολύ ψάξιμο, ο ιδιοκτήτης τα κατάφερε, παρόλο που, όπως επισημαίνει, «πολλές φορές έπρεπε πρώτα να βρούμε δυο δίδυμους που να ταιριάζουν με το προφίλ του εστιατορίου και κατόπιν να τους πείσουμε να επιλέξουν να μάθουν την εργασία αυτή».

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.