Δεν μπορεί να... ζωντανέψει άνδρας που έχει κηρυχθεί από δικαστήριο νεκρός

ΧΑΛΑΡΑ ,

Ένας Αμερικανός, ο οποίος είχε κηρυχθεί επισήμως νεκρός από δικαστήριο, όταν εξαφανίστηκε πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες, δεν μπορεί τώρα να κηρυχθεί επισήμως ζωντανός, παρά το γεγονός ότι επέστρεψε σπίτι του και είναι καλά στην υγεία του.

Αυτή τουλάχιστον ήταν η απόφαση δικαστή, ο οποίος δήλωσε ότι οι αποφάσεις που αφορούν θανάτους δεν μπορούν να ανατραπούν μετά από τρία χρόνια.

Ο Ντόναλντ Μίλερ εξαφανίστηκε το 1986, αφήνοντας πίσω του τη γυναίκα του, τα δύο παιδιά του και ένα σημαντικό χρέος.

Το 1994 δικαστήριο αποφάσισε ότι είναι νεκρός, αλλά το 2005 ο... νεκρός ζωντάνεψε και προσπάθησε να κάνει αίτηση για απόκτηση διπλώματος οδήγησης.

«Έχουμε εδώ κάτι φανερό. Ένας άνδρας κάθεται στη δικαστική αίθουσα και φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του» είπε ο δικαστής Άλαν Ντέιβις, ο οποίος δήλωσε ότι ο νόμος τον εμποδίζει από το να κηρύξει τον Ντόναλντ Μίλερ ζωντανό.

«Δεν ξέρω που σας αφήνει αυτό, αλλά όσον αφορά τον νόμο εξακολουθείτε να έχετε πεθάνει» του είπε.

Με τον Ντ.Μίλερ νεκρό, η «χήρα» του λάμβανε κοινωνικές παροχές, προκειμένου να συντηρήσει τα παιδιά της. Καθώς το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο σύζυγός της παραμένει νεκρός, η ίδια δεν χρειάζεται να επιστρέψει τα χρήματα στην αμερικανική κυβέρνηση.

Όσο για το πού ήταν όλα αυτά τα χρόνια, ο ίδιος δηλώνει ότι μάλλον το παρατράβηξε. «Απλά έφυγα και κατέληξα σε πολλά, διαφορετικά μέρη» είπε.

Ο Ντ.Μίλερ έχει διορία 30 ημερών για να ασκήσει έφεση σε δικαστήριο του Οχάιο, ενώ μπορεί να προσφύγει και σε ομοσπονδιακό δικαστήριο, προκειμένου να ανατρέψει την απόφαση.

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.