Τον γύρο των ΗΠΑ με οτοστόπ στους... αιθέρες πραγματοποιεί Αμερικανίδα

ΧΑΛΑΡΑ ,

Η ταξιδιωτική συγγραφέας Αμάντα Νόλαν αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον γύρο των ΗΠΑ με οτοστόπ. Μόνο που θεώρησε ότι το κατάλληλο μεταφορικό μέσο δεν είναι το αυτοκίνητο, αλλά τα ιδιωτικά τζετ.

Η Νόλαν ξεκίνησε το ταξίδι της τον Ιούλιο του 2012. Της απομένουν μόνο οκτώ Πολιτείες για να ολοκληρώσει το εγχείρημά της (Αλάσκα, Χαβάη, Γιούτα, Κάνσας, Οκλαχόμα, Μιζούρι, Ιλινόις, Ιντιάνα).

Καθώς το μεταφορικό μέσο της προτίμισής της δεν είναι εύκολο να βρεθεί, η Αμάντα Νόλαν έχει ξοδέψει πολύ χρόνο προσπαθώντας να πείσει ανθρώπους να την πάρουν μαζί τους.

«Πηγαίνω στο αεροδρόμιο και λέω στον κόσμο τι κάνω και περιμένω. Μερικές φορές χρειάζονται μέρες πριν βρω κάποιον που να πηγαίνει στην κατεύθυνση που πηγαίνω και εγώ» δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail.

Συχνά μένει χωρίς χρήματα και αναγκάζεται να βρει προσωρινή δουλειά σε κάποια από τις 250 πόλεις που έχει επισκεφθεί, μέχρι να συγκεντρώσει τα χρήματα για να συνεχίσει το ταξίδι της.

«Ως ταξιδιωτική συγγραφέας έχω γυρίσει όλο τον κόσμο, αλλά δεν γνωρίζω καλά την "πίσω αυλή" μου» δήλωσε η Αμάντα Νόλαν, η οποία δηλώνει ότι έψαχνε να βρει έναν πρωτότυπο τρόπο για να πραγματοποιήσει το ταξίδι της

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.