Συνελήφθη μία ... καρύδα στις Μαλδίβες για διατάραξη της εκλογικής διαδικασίας

ΧΑΛΑΡΑ ,

Η εκλογική διαδικασία σε αρκετές χώρες του κόσμου απειλείται από πολλούς παράγοντες. Στις Μαλδίβες όμως -νότια της Ινδίας- οι Αρχές συνέλαβαν μία... καρύδα με την υποψία ότι ενδέχεται να επηρεάσει την εκλογική διαδικασία.
Όπως έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες, η καρύδα βρέθηκε σε σχολείο το οποίο επρόκειτο να λειτουργήσει ως εκλογικό τμήμα στις προεδρικές εκλογές του Σαββάτου.

Οι κάτοικοι φώναξαν την αστυνομία να την μαζέψει, θεωρώντας ότι ενδεχομένως να συνδέεται με μαύρη μαγεία ή να περιέχει κάποια κατάρα σχετική με τις εκλογές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Αρχές καλούνται να διευθετήσουν ζήτημα που συνδέεται με μαύρη μαγεία σε αυτά τα νησιά του Ινδικού Ωκεανού.

Τον περασμένο Ιούλιο ο υπεύθυνος άλλου σχολικού συγκροτήματος αρνήθηκε την είσοδο σε αξιωματούχους των εκλογών που ήθελαν να αφήσουν εκεί μια κάλπη. Φοβήθηκε και εκείνος ότι θα χρησιμοποιηθεί για ύποπτους λόγους.

Το 2012 ένας από τους θρησκευτικούς ηγέτες της χώρας ζήτησε από την κυβέρνηση να θέσει εκτός νόμου τις πρακτικές μαύρης μαγείας.

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.