Σούπερ γιαγιά είχε τα κότσια να διώξει ληστή από το μαγαζί της

ΧΑΛΑΡΑ ,

Κατάφερε να διώξει από το μαγαζί της τον κλέφτη που την απειλούσε με μαχαίρι, απαιτώντας να του δώσει τις εισπράξεις της ημέρας. Ο λόγος για μια 96χρονη σούπερ-γιαγιά που είχε τα κότσια να αντιμετωπίσει τον επίδοξο ληστή και να διατηρήσει το ταμείο της άθικτο.

Η 96χρονη διατηρεί εδώ και 54 χρόνια ένα μπακάλικο στη γειτονιά του Μαρσφιλντ και προφανώς θεωρήθηκε εύκολος στόχος από τον επίδοξο κλέφτη, ο οποίος εισέβαλε στο κατάστημα με μάσκα και κρατώντας ένα μαχαίρι.

Η ηλικιωμένη δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να δώσει στον ληστή τις εισπράξεις του μαγαζιού της.

«Δεν ανοίγω την ταμειακή μηχανή, μπορείς να πάρεις κάτι να φας, αλλά το ταμείο δεν το ανοίγω» είπε η θαρραλέα γιαγιά παρά την απειλή του μαχαιριού.

Τότε εκνευρισμένος ο ληστής τη διέταξε να προχωρήσει στο εσωτερικό του μαγαζιού και η 96χρονη πάλι αρνήθηκε. «Δεν το κουνάω ρούπι, θα καθίσω εδώ».

Όταν ο επίδοξος κλέφτης της είπε να γονατίσει κάτω, τότε η ηλικιωμένη γυναίκα του είπε ότι θα πατήσει ένα κουμπί και θα καλέσει αμέσως σε βοήθεια.

Ο ληστής φανερά απογοητευμένος, κοίταξε γύρω του, εντόπισε μία κάμερα ασφαλείας στη γωνία του καταστήματος και αμέσως τράπηκε σε φυγή.

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.