Βουκολικό... διάλειμμα για ένα καφέ παρέα με κατσίκες στο Τόκιο

ΧΑΛΑΡΑ ,

Μετά τις καφετέριες για γάτες και σκύλους που λειτουργούν στο Τόκιο και επιτρέπουν στους θαμώνες να απολαύσουν τον καφέ τους με τετράποδη συντροφιά, τώρα άνοιξε και καφέ για κατσίκες.

Το μαγαζί φιλοξενεί δύο κατσίκες και δίνει την ευκαιρία στους πελάτες να παίξουν μαζί τους ή να βγουν για ένα περίπατο στους δρόμους του Τόκιο.

Η ιδιοκτήτρια του καφέ και το προσωπικό της έφεραν τα ζώα, που τα ονόμασαν Κεράσι και Σοκολάτα, πριν από τρία χρόνια, ελπίζοντας να προσελκύσουν έναν διαφορετικό τύπο πελατών.

«Τότε οι καφετέριες ζώων ήταν πολύ της μόδας και είχαν ανοίξει πολλά μαγαζιά για γάτες ή σκύλους. Αλλά είδαμε ότι δεν υπήρχε καφέ για άλλου είδους ζώα, όπως οι κατσίκες» λέει η ιδιοκτήτρια της καφετέριας.

Οι πελάτες μπορούν να χαϊδέψουν τα κατσικάκια, πίνοντας τον καφέ τους ή να τα πάρουν μία βόλτα στην πολυσύχναστη περιοχή γύρω από το σταθμό Σιμπούα.

«Όταν ζεις στην πόλη, όπως εγώ, τα μέρη που μπορείς να συναντήσεις τέτοια ζώα είναι πολύ μακριά και σπάνια έχω χρόνο να πάω εκεί» είπε ένας 21χρονος φοιτητής.

«Με αυτό το καφέ που βρίσκεται στην πόλη, νιώθεις ότι μπορείς εύκολα να επικοινωνήσεις με τη φύση» προσθέτει.

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.