Το δικαίωμα στη φούστα ανακάλυψαν οι άνδρες οδηγοί τρένων στη Σουηδία

ΧΑΛΑΡΑ ,

Μία ριζοσπαστική ιδέα είχαν οι οδηγοί τρένων στη Σουηδία. Όταν η εταιρεία τους απαγόρευσε να πηγαίνουν στη δουλειά με σορτς, εκείνοι βρήκαν άλλο τρόπο για να μη ζεσταίνονται. Έβαλαν... φούστες ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι 12 οδηγοί της γραμμής Roslagsbanan βόρεια της Στοκχόλμης τραβούν τα βλέμματα των περαστικών, καθώς πηγαίνουν στη δουλειά με φούστα για να αντέξουν τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν μέσα στις καμπίνες τους.

Όπως παραδέχονται, δεν πρόκειται για αυθόρμητη κίνηση, αλλά για κάτι που σχεδίασαν από το χειμώνα, όταν η νέα εταιρία που ανέλαβε τη συγκεκριμένη γραμμή τους ανακοίνωσε πως απαγορεύεται το σορτς για λόγους ευπρέπειας.

«Πρέπει να δείχνουν αξιοπρεπείς όταν μας εκπροσωπούν. Αν ένας άνδρας θέλει να φορέσει φούστα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Το να τους αποτρέψουμε από αυτό θα ήταν διάκριση», είπε εκπρόσωπος της εταιρίας.

«Έχει πολύ ζέστη μέσα στα τρένα. Η φούστα είναι μια χαρά, γιατί τα παντελόνια είναι πολύ ζεστά!» δήλωσε ο 30χρονος οδηγός Μάρτιν Ακερστέιν.

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.