Μήνυση στο Forbes έκανε Σαουδάραβας πρίγκιπας, επειδή τον έκανε λιγότερο πλούσιο

ΧΑΛΑΡΑ ,

Ο Σαουδάραβας πολυεκατομμυριούχος πρίγκιπας αλ Ουάλιντ μπιν Ταλάλ υπέβαλε μήνυση σε βάρος του περιοδικού Forbes, υποστηρίζοντας ότι τον δυσφήμησε όταν έγραψε ότι η περιουσία του ανέρχεται μόνο στα... 20 δισ. δολάρια, ενώ στην πραγματικότητα πλησιάζει τα 30 δισ. δολάρια.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο πρίγκιπας χαρακτηρίζει λανθασμένη και προκατειλημμένη έναντι των επιχειρηματιών της Μέσης Ανατολής τη λίστα που δημοσιεύει κάθε χρόνο το περιοδικό με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Φέτος, στον κατάλογο αυτό, ο εγγονός του ιδρυτή του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας και ανιψιός του βασιλιά Αμπντάλα βρίσκεται στην 26η θέση.

Αξιωματούχος δικαστηρίου του Λονδίνου επιβεβαίωσε ότι ο πρίγκιπας υπέβαλε μήνυση για δυσφήμηση σε βάρος του περιοδικού, του εκδότη Ράνταλ Λέιν και δύο δημοσιογράφων.

Το περιοδικό πάντως επέμεινε στις εκτιμήσεις του για την περιουσία του πρίγκιπα και στο τεύχος της 25ης Μαρτίου δημοσίευσε ένα άρθρο με τον τίτλο Ο πρίγκιπας Αλ Ουάλιντ και η αξιοπερίεργη υπόθεση της Kingdom Holding.

Στο κείμενο αναφέρονταν λεπτομέρειες για το πώς το περιοδικό κατέληξε στην εκτίμηση των 20 δισ. δολαρίων και επέκρινε την «έλλειψη διαφάνειας» εκ μέρους της εταιρείας του μπιν Ταλάλ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί ημερομηνία εκδίκασης της μήνυσης.

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.