Νοικοκυρά από το Τέξας βρήκε ... βάτραχο μέσα σε σακούλα με λαχανικά

ΧΑΛΑΡΑ ,

Έκπληκτη έμεινε μία γυναίκα από το Τέξας όταν ανακάλυψε ότι στη σακούλα με τα λαχανικά που είχε αγοράσει από τοπικό σούπερ μάρκετ του Σαν Αντόνιο εκτός από σπανάκι και ντομάτες υπήρχε μέσα και ένας... βάτραχος.

Η Άλμα Ρούμπιο είχε χρησιμοποιήσει αρκετές φορές στο φαγητό της τα λαχανικά από τη συγκεκριμένη σακούλα, όταν σε κάποιο γεύμα της ένιωσε κάτι περίεργο στο στόμα της. Έψαξε καλύτερα την σακούλα και είδε ότι μέσα βρισκόταν ένας βάτραχος και μάλιστα του έλειπε το ένα πόδι.

«Μάλλον θα το έφαγα» είπε η Άλμα, η οποία παρατηρώντας πιο προσεκτικά τη σακούλα ανακάλυψε ότι τα λαχανικά είχαν αγοραστεί τέσσερις ημέρες μετά τη λήξη τους.

Η Ρούμπιο πήγε στο σούπερ μάρκετ με τη σακούλα και το βάτραχο και πήρε τα χρήματά της πίσω. Αμέσως το σούπερ μάρκετ διαμαρτυρήθηκε στην εταιρεία που το προμηθεύει με τη συγκεκριμένη σαλάτα, η οποία και έστειλε επιστολή στην Άλμα μαζί με οκτώ κουπόνια για σαλάτα.

Η Άλμα δήλωσε ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα κουπόνια και θέλησε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της για να κινητοποιήσει τους καταναλωτές να προσέχουν πολύ τι αγοράζουν.

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.