Κέρδισε το λόττο και ... αγόρασε παίκτη!

ΧΑΛΑΡΑ ,

Ο Ινγκβαρ Μπόργκεσεν έπιασε το λόττο και αποφάσισε να δώσει τα χρήματά του για την αγορά δικαιωμάτων παίκτη της αγαπημένης του ομάδας στη Νορβηγία!
Ο Μπόργκεσεν κέρδισε 13.5 εκατ. ευρώ σε τζακ ποτ και αποφάσισε να δαπανήσει 300 χιλιάδες ευρώ στην Οντ Γκρένλαντ ώστε να μπορέσει να κρατήσει στο ρόστερ της τον ελπιδοφόρο αμυντικό, Φρέντρικ Σεμπ Μπέργκε, αναφέρει η εφημερίδα «Verdens Gang».
«Κάθισα και σκέφτηκα τι θα μπορούσα να κάνω σε τοπικό επίπεδο και η απάντηση ήταν η Οντ. Εχει καλό προφίλ και σημαίνει πολλά στην τοπική κοινωνία», δήλωσε ο Μπόργκεσεν.
Η Οντ Γκρένλαντ που βρίσκεται στη 14η θέση στην α' κατηγορία της Νορβηγίας (16 ομάδες συμμετέχουν), ανακοίνωσε πως σαν αντάλλαγμα ο Μπόργκεσεν θα λάβει το 25% του ποσού σε κάθε μελλοντική μεταγραφή του Μπέργκε που τον περασμένο Γενάρη κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του.
Ο Μπέργκε δήλωσε στη «Verdens Gang»: «Είναι ένα πολύ καλό παιδί που σκέφτηκε πως έτσι θα βοηθήσει, οπότε θεωρώ πως έκανε κάτι θετικό. Με τη κίνηση του, η Οντ μπορεί να πάρει ένα μεγαλύτερο ποσό για μένα και έχει την πολυτέλεια να μην με πουλήσει όσο όσο».

πηγή: sentragoal, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.