Γέμισε λουλούδια το Γύθειο

ΧΑΛΑΡΑ ,

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η πρώτη γιορτή λουλουδιών στο Γύθειο, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου, τις προηγούμενες ημέρες. 

Στην έκθεση συμμετείχε το σύνολο σχεδόν των ανθοπωλών, αγροτών, παραγωγών και φυτωριούχων που δραστηριοποιούνται στη Λακωνία και την επισκέφθηκε ένα πολυάριθμο κοινό από την ευρύτερη περιοχή.

Την έκθεση οργάνωσε και πραγματοποίησε το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Ανατολικής Μάνης, προβάλλοντας μία ακόμα πτυχή τής παραγωγικής δραστηριότητας της περιοχής και η επιτυχία της φαίνεται ότι δημιούργησε έναν νέο θεσμό στην πόλη. 

Οι επισκέπτες της έκθεσης γνώρισαν πραγματικά τον κόσμο των φυτών και λουλουδιών, όπου κυριάρχησαν οι τριανταφυλλιές, οι γαρδένιες, το γιασεμί, ο βασιλικός, οι ελιές, αλλά και το κουμ- κουάτ.

Στην επιτυχία της έκθεσης συνέβαλαν και οι επαγγελματίες εστίασης και καφέ του Γυθείου, που στήριξαν τη γιορτή λουλουδιών και προσέφεραν έκπτωση 10% στους επισκέπτες, αποδεικνύοντας ότι η προβολή και προώθηση της υπεραξίας ενός τόπου είναι συλλογική προσπάθεια.

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.