Ο Bart Simpson είναι 33 ετών

ΧΑΛΑΡΑ ,

Στις αρχές των 90s οι Simpsons ήταν ένα Must του σαββατιάτικου μεσημεριού. Η οικογένεια των κίτρινων καρτούν είχε μπει με φόρα στα ελληνικά σπίτια και είχε γίνει μανία για μικρούς και για μεγάλους. Άλλωστε, η σειρά απευθυνόταν κυρίως σε ενήλικες. 

Εκτός από τον αμίμητο Homer, μεγάλο μερίδιο της δόξας ανήκε στον γιο της οικογένειας, τον προβληματικό, αλλά παμπόνηρο Bart. Το τραγούδι του με τίτλο Do the Bartman ήταν κάτι σαν το Gangnam Style της εποχής και ο Bart ήταν παρών σε μπλουζάκια, σχολικά είδη, τσάντες και καπέλα. 

Οι Simpsons δεν προβάλλοντα πια στην ελληνική τηλεόραση, αλλά στην Αμερική εξακολουθούν να υφίστανται. Παρόλο που έχουν περάσει 24 χρόνια από την πρώτη τους εμφάνιση, οι Simpsons παραμένουν όπως ήταν το 1989. 

Πώς θα ήταν όμως ο Bart, αν είχε μεγαλώσει; Σήμερα θα ήταν 33 ετών. Ο δημιουργός των Simpsons, Matt Groening, ικανοποίησε το αίτημα των φαν της σειράς και έφτιαξε τη μορφή του Bart, όπως θα ήταν αν μεγάλωνε κανονικά. 
Το αποτέλεσμα είναι ένας ατημέλητος και ακούρευτος τύπος, με κοιλιά και σακούλες κάτω από τα μάτια. 

Ο Bart είναι παντρεμένος και έχει παιδιά, αλλά είναι άνεργος και μάλλον απρόθυμος να βρει δουλειά. Πίνει μπύρα και κάνει παρέα με τους παλιούς του φίλους που είναι σε παρόμοια κατάσταση. 

Απογοήτευση; Μάλλον. Περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον Bart, που μπορεί να μην ήταν το καλύτερο παιδί, αλλά είχε μυαλό! 

Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.