Χιμπατζής ταΐζει τιγράκια με μπιμπερό!

ΧΑΛΑΡΑ ,

O Dodo είναι ένα πολύ ασυνήθιστο δυόμιση ετών πρωτευόντων αρσενικό. Ο ευαίσθητος χιμπατζής φροντίζει τα μωρά τίγρης που έρχονται και φεύγουν στη φάρμα κροκοδείλων και ζωολογικό κήπο Samut prakarn, που βρίσκεται περίπου 25 μίλια ανατολικά της Μπανγκόκ.

Αρχικά, οι εκπαιδευτές του, προσπάθησαν να αμφισβητήσουν τις ικανότητές του βλέποντας το γεγονός ότι ο χιμπατζής δεν...φοβόταν τα μικρά τιγράκια, τα οποία κυμαίνονται σε ηλικία από τρεις εβδομάδες ως πέντε μήνες.

Επιμελώς, εργάστηκαν με τον Dodo μέχρι που απέκτησε την ικανότητα να τα ταΐζει με το μπιμπερό.

«Δεν ήταν δύσκολο, αφού ο ίδιος ξέρει πώς να κρατήσει το μπουκάλι. Δίδασκα σε αυτόν ακριβώς πώς να το κρατήσει και να μείνει μαζί με το λιονταράκι. Τον δίδασκα κάθε μέρα, ώστε να μπορεί να το κάνει», λέει ο εκπαιδευτής Sirinaj, ο οποίος έχει εργαστεί στο ζωολογικό κήπο για δύο δεκαετίες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον Dodo είναι η άτακτη φύση του. Χρειάζεται να παρακολουθείται όταν έχει τη φροντίδα για τα μικρά λιονταράκια καθώς εύκολα αποσπάται από τα καθήκοντά του ως παιδαγωγός και προτιμάει να παίξει μαζί τους.

Όταν τα μικρά γίνουν πάρα πολύ μεγάλα για να μπορεί να τα χειριστεί ο Dodo, μετακινούνται σε ένα πιο κατάλληλο χώρο και νέα μωρά έρχονται να τα αντικαταστήσουν.

Ο Dodo είναι πάντα απασχολημένος με νέα στόματα που πρέπει να θρέψει.

Δείτε το βίντεο που δείχνει αυτόν και τα πεινασμένα μικρά:Σχετικά Άρθρα

Έχει Άγιο... γλύτωσε 2 φορές από βέβαιο θάνατο...(Photo)

Δείτε την Ιταλίδα καλλονή που γλίτωσε και από σεισμό και από ναυάγιο...

10 ταινίες που οι ηθοποιοί έκαναν (όντως) σεξ

Όχι δεν σε γελάνε τα μάτια σου, σε κάποιες ταινίες οι ηθοποιοί έκαναν όντως σεξ!

Το ψάχνει κανείς ??? Το ευχόμαστε !!!

Βρέθηκε σήμερα το πρωί τρομαγμένο αρσενικό χωρίς λουρί στην Αρτέμιδος. Τώρα κινείται στην bp της Γαλατσίου.