Βίντεο: Παλεύοντας με το τέρας της κατάθλιψης

ΥΓΕΙΑ , , Updated

Πώς μια απογοήτευση μπορεί να μας σπρώξει στη δίνη της αυτοκαταστροφής

Ένα μοναδικό βίντεο-animation αποκαλύπτει μέσα σε λίγα λεπτά πως μια απογοήτευση μπορεί να μας σπρώξει στη δίνη της καταστροφής, τρέφοντας το τέρας της κατάθλιψης που βρίσκεται μέσα μας. Ο τόπος ζωής μας επηρεάζεται από τις αποτυχίες μας και αν το επιτρέψουμε, από ένα σημείο και μετά γινόμαστε έρμαιο των μαύρων μας σκέψεων.

Οι σκηνοθέτες Paco Vink και Albert ‘t Hooft προβληματίστηκαν ιδιαίτερα εξαιτίας τέτοιων ανθρώπων και έφτιαξαν την animation ταινία μικρού μήκους με το όνομα «Falling Floyd». Ο νεαρός, αφού η κοπέλα του, τον απορρίπτει αρχίζει να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα που εκδηλώνονται με την μορφή ενός μικρού δαίμονα που διαταράσσει την καθημερινή του ζωή.

Οι σκηνοθέτες Paco Vink και Albert ‘t Hooft δήλωσαν: «Πάντα θέλαμε αυτό το animation μικρού μήκους να είναι αστείο με σκοτεινή χροιά. Στο τέλος θέλαμε η ιστορία να έχει ένα θετικό μήνυμα σχετικά με το να μην ενδίδεις στην κατάθλιψη, όσο άσχημα κι αν φαίνονται τα πράγματα. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να μην παίρνεις τόσο σοβαρά τα προβλήματά σου και να προσπαθείς να γελάς με αυτά. Η κωμωδία μπορεί να έρθει και από τον πόνο, οπότε πάντα υπάρχει αυτή η ισορροπία. Είναι θλιβερό αλλά, ταυτόχρονα, αστείο».

Σχετικά Άρθρα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Διημέρου 4/6 - 5/6

Δείτε ποια φαρμακεία θα εφημερεύουν...

Πρώτη τοποθέτηση αορτικής βαλβίδας μέσω καθετήρα

Εμφύτευση διακαθετηριακής αορτικής βαλβίδας τύπου Symetis από την κορυφή της καρδιάς με μια μικρή χειρουργική τομή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά...

ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙ

Εδικά το πρώτο Φιλί ... ( Υπάρχει και Αφιέρωση )