Δείτε ποια εταιρία θέλει να νικήσει τον θάνατο

ΥΓΕΙΑ ,

Η Calico, είναι η εταιρεία που λάνσαρε η Google τον περασμένο Σεπτέμβριο, με στόχο να προσπαθήσει να γιατρέψει την ανθρωπότητα από τον... θάνατο και τις ασθένειες.

Τώρα η Calico, έχει στον "αέρα" το επίσημο σάιτ της.

Όταν ο CEO της Google, Larry Page ανακοίνωσε το πρωτοποριακό εγχείρημα, δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες, με το νέο σάιτ επίσης να μην αναφέρει κάτι σχετικό για το πως θα επιχειρηθεί να νικηθεί ο θάνατος. Βέβαια, μέσω του σάιτ, επαληθεύεται ο σκοπός της εταιρείας όπως και ποιοι θα εμπλέκονται στην προσπάθεια εκπλήρωσης του στόχου.

"Η Calico είναι μια εταιρεία έρευνας και ανάπτυξης που αποστολή της έχει με την βοήθεια της τεχνολογίας να αυξήσει τον βαθμό κατανόησης του τρόπου που βιολογικά ελέγχεται η διάρκεια της ζωής", αναγράφεται στο σάιτ.

"Θα χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε γνώση για να παρέμβουμε ώστε να καταστεί δυνατό οι άνθρωποι να μπορούν να ζήσουν περισσότερο και υγιέστερα", τονίζεται.

πηγή:newmoney.gr

Σχετικά Άρθρα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Διημέρου 4/6 - 5/6

Δείτε ποια φαρμακεία θα εφημερεύουν...

Πρώτη τοποθέτηση αορτικής βαλβίδας μέσω καθετήρα

Εμφύτευση διακαθετηριακής αορτικής βαλβίδας τύπου Symetis από την κορυφή της καρδιάς με μια μικρή χειρουργική τομή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά...

ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙ

Εδικά το πρώτο Φιλί ... ( Υπάρχει και Αφιέρωση )