Η επιστήμη κοντά στο μυστικό της Αθανασίας!

ΥΓΕΙΑ ,

Στον κόσμο των πλουσίων, τα δεδομένα αλλάζουν! Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι, που επιθυμούν να ζήσουν για πάντα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εύχονται η επιστήμη να κάνει το θαύμα της έτσι ώστε να βρεθεί το φάρμακο που θα προσφέρει στην ανθρωπότητα την αιωνιότητα. Ως γνωστό, οι άνθρωποι που η οικονομική τους ευρωστία δεν το επιτρέπει απλά το ονειρεύονται . Από την άλλη μεριά, οι υπόλοιποι έχουν προσαρμοστεί στην ίδια τη φύση μην πιστεύοντας στα θαύματα. Οι προύχοντες των χωρών, μιας και η οικονομική τους δύναμη τους το επιτρέπει, έχουν ξεκινήσει ήδη να κάνουν κάποιες κινήσεις  που μάλλον –αν όλα πάνε καλά- θα σταθούν σημαντικοί αρωγοί ώστε να ζήσουν για πάντα. Η αθανασία για τους πάμπλουτους δεν ακούγετε ως ένα θαύμα!

Ποίοι όμως είναι εκείνοι οι άνθρωποι που επιθυμούν να ζήσουν για πάντα;

Δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης καζίνου στο Λας Βέγκας Don Laughlin  έχει αφεθεί στα χέρια της κρυογονικής που πιστεύει ότι θα του προσφέρει την αιώνια ζωή. Μάλιστα έχει ήδη εξασφαλίσει μία θέση στην Alcor Life.


Γιατί όμως έχει εξασφαλίσει αυτή τη θέση;

         

        Λίγα λεπτά μετά το θάνατό του, το σώμα του θα καταψυχθεί, ως τη στιγμή που η επιστήμη θα είναι σε θέση να τον επαναφέρει στη ζωή. Μάλιστα σκοπεύει να καταψύξει και τα χρήματά του!!!
Ο δισεκατομμυριούχος άρχοντας της εστίασης David Murdock δεν σκοπεύει να ζήσει αιώνια, αλλά επιθυμεί να φτάσει ως τα 125 χρόνια. Πως πιστεύει ότι θα κατορθώσει τον στόχο του;

Έχει δημιουργήσει το Ινστιτούτο Υγείας και Μακροζωίας της Καλιφόρνιας. Μάλιστα προσλαμβάνει επιστήμονες, οι οποίοι πιστεύουν πως είναι σε θέση να βρουν το φάρμακο. Ο ίδιος μάλιστα, εδώ και πολλά χρόνια κάνει διατροφή και γυμνάζεται!

Ο John Sperling είναι ο κροίσος που κρύβεται πίσω από το Όμιλο Apollo Group, που κατέχει το πανεπιστήμιο Φοίνιξ. Ο ίδιος προσλαμβάνει επιστήμονες με κύρος που ασχολούνται με την γενετική αλλά και την κλωνοποίηση. Πιστεύει πως σε σύντομο χρονικό διάστημα, το ζήτημα της αιώνιας ζωής ή της μακροζωίας μιας και αυτός είναι ο σκοπός του, θα είναι παρελθόν και οι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να ζουν για ΠΑΝΤΑ!!!!

Σύμφωνα με έρευνες των τελευταίων μηνών, π ληθαίνουν οι ενδείξεις για το ρόλο του εγκεφάλου στη διαδικασία της γήρανσης. Στην τελευταία μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ποντίκια, οι ερευνητές κατάφεραν να καθυστερήσουν τα δεινά της γήρανσης ενεργοποιώντας ένα γονίδιο στον υποθάλαμο του εγκεφάλου.Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Σχετικά Άρθρα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Διημέρου 4/6 - 5/6

Δείτε ποια φαρμακεία θα εφημερεύουν...

Πρώτη τοποθέτηση αορτικής βαλβίδας μέσω καθετήρα

Εμφύτευση διακαθετηριακής αορτικής βαλβίδας τύπου Symetis από την κορυφή της καρδιάς με μια μικρή χειρουργική τομή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά...

ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙ

Εδικά το πρώτο Φιλί ... ( Υπάρχει και Αφιέρωση )