Γελάστε με την καρδιά σας… για την καρδιά σας

ΥΓΕΙΑ ,

Το γέλιο εκτός από μεταδοτικό είναι και θεραπευτικό. Το γέλιο και μάλιστα το έντονο γέλιο έχει θετική επίδραση στη εγκεφαλική δραστηριότητα και επιπλέον ανακουφίζει από το στρες. Το γέλιο επίσης είναι καλό για την καρδιά.

Γελάστε με την καρδιά σας… για την καρδιά σας. Το γέλιο έχει ευεργετική δράση στην αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό, χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία και βελτιώνει τη λειτουργία τους και τη ροή του αίματος.

Το γέλιο επίσης μειώνει το επίπεδο των ορμονών του στρες, όπως η κορτιζόλη, η επινεφρίνη και αυξάνει το επίπεδο των καλών ορμονών όπως οι ενδορφίνες, προοδευτικά λοιπόν οδηγεί σε ένα πιο δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα.

Το γέλιο λοιπόν σας βοηθά να χαλαρώσετε και να σας δημιουργεί επιπρόσθετα μια αίσθηση ευεξίας. Τι περιμένετε λοιπόν κάντε τώρα ένα καλό στον οργανισμό σας και μάλιστα χωρίς έξοδα. Γελάστε με την ψυχή σας κάθε μέρα και θα ανταμειφθείτε!
Πηγή: healthpress.gr

Σχετικά Άρθρα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Διημέρου 4/6 - 5/6

Δείτε ποια φαρμακεία θα εφημερεύουν...

Πρώτη τοποθέτηση αορτικής βαλβίδας μέσω καθετήρα

Εμφύτευση διακαθετηριακής αορτικής βαλβίδας τύπου Symetis από την κορυφή της καρδιάς με μια μικρή χειρουργική τομή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά...

ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙ

Εδικά το πρώτο Φιλί ... ( Υπάρχει και Αφιέρωση )