Η υγεία χτυπάει στην καρδιά της Αθήνας

ΥΓΕΙΑ ,

Δωρεάν υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας και συμβουλές διατροφής και υγείας θα προσφέρουν οι εξειδικευμένοι επιστήμονες καθηγητές, αλλά και οι σπουδαστές των επαγγελμάτων υγείας του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, σε όλους τους ενδιαφερόμενους, στο διήμερο Φεστιβάλ που διοργανώνει το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ στις 8 & 9 Απριλίου.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ που βρίσκεται επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 24 στο κέντρο της Αθήνας, από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα κατόπιν ραντεβού, για μισή ώρα, να απολαύσουν υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, (Κλινική αξιολόγηση Περιστατικών, Συνεδρίες φυσικοθεραπείας Ηλεκτροθεραπεία/Υπέρηχοι/Tens, Μυοχαλαρωτικό Μασάζ, Taping), αλλά και εναλλακτικών θεραπειών (Λεμφική Μάλαξη, Business stress release massage, Hot Stone Massage, Μασάζ με πουγκιά).

Εκτός αυτών όμως, οι εξειδικευμένοι επιστήμονες, καθηγητές του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, θα είναι εκεί για να τους συμβουλέψουν σε διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία. 
Συμβουλές για τον ρόλο των χημικών μετάλλων στην Υγεία
Συμβουλές σχετικά με το αλκοόλ
Συμβουλές για τα εναλλακτικά φυτικά βοηθήματα
Ενημέρωση για τις γονιδιακές θεραπείες
Συμβουλές για την χρήση των καλλυντικών
Παρακολούθηση εργαστηρίου Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
Συμβουλές διατροφής

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά Άρθρα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Διημέρου 4/6 - 5/6

Δείτε ποια φαρμακεία θα εφημερεύουν...

Πρώτη τοποθέτηση αορτικής βαλβίδας μέσω καθετήρα

Εμφύτευση διακαθετηριακής αορτικής βαλβίδας τύπου Symetis από την κορυφή της καρδιάς με μια μικρή χειρουργική τομή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά...

ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙ

Εδικά το πρώτο Φιλί ... ( Υπάρχει και Αφιέρωση )