Μην του μιλάτε… το πρωί του κοριτσιού

ΥΓΕΙΑ ,

Είναι η γυναίκα της ζωή σας και είστε χαρούμενοι που την έχετε πλάι σας. Το μόνο που σας ενοχλεί επάνω της είναι ότι γκρινιάζει λίγο παραπάνω το πρωί όταν ξυπνάει.
Μην είστε άδικοι απέναντί της… είναι απλά στη φύση της!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο ύπνο από τους άντρες, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις δεν το καταφέρνουν, μιας και τα βάρη που έχουν «φορτωθεί» είναι πολλά.

Για την ακρίβεια το καλύτερο πράγμα που έχει να κάνει ένας καλός σύντροφος/σύζυγος κ.τ.λ. είναι να την αφήσει να κοιμηθεί λίγο παραπάνω. Διαφορετικά… ας είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες!

Όπως αναφέρουν ειδικοί από το πανεπιστήμιο Duke της Βόρειας Καρολίνας οι γυναίκες υποφέρουν περισσότερο από τους άντρες τόσο σωματικά όσο και ψυχικά σε περίπτωση που στερηθούν λίγες ώρες ύπνου.

Διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής, κατάθλιψης, εμφάνισης ψυχολογικών προβλημάτων και εγκεφαλικού επεισοδίου.

Σχετικά Άρθρα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Διημέρου 4/6 - 5/6

Δείτε ποια φαρμακεία θα εφημερεύουν...

Πρώτη τοποθέτηση αορτικής βαλβίδας μέσω καθετήρα

Εμφύτευση διακαθετηριακής αορτικής βαλβίδας τύπου Symetis από την κορυφή της καρδιάς με μια μικρή χειρουργική τομή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά...

ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙ

Εδικά το πρώτο Φιλί ... ( Υπάρχει και Αφιέρωση )