Διαμαρτυρία για την περίθαλψη των ανασφάλιστων

ΥΓΕΙΑ ,

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στον αποκλεισμό των ανασφάλιστων πολιτών από τη δημόσια υγεία πραγματοποίησαν, το πρωί, μέλη του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης έξω από τα νοσοκομεία «Γεννηματάς» και «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη.

Τα μέλη του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από το νοσοκομείο «Γεννηματάς» και στη συνέχεια, με πορεία, κατευθύνθηκαν έως το νοσοκομείο «’Άγιος Δημήτριος», όπου συναντήθηκαν με το διοικητή Παύλο Παπαδόπουλο. Εκεί, έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι το νοσοκομείο θα δέχεται για περίθαλψη τους ανασφάλιστους πολίτες.

Στην κινητοποίηση έδωσαν το παρών και έξι γιατροί από τη Γερμανία, που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη ύστερα από προσωπικό ενδιαφέρον, θέλοντας να ενημερωθούν για τη λειτουργία των ελληνικών νοσοκομείων. Οι Γερμανοί γιατροί, τις προηγούμενες ημέρες ήταν στην Αθήνα, όπου επισκέφτηκαν κι εκεί νοσοκομεία.

Σχετικά Άρθρα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Διημέρου 4/6 - 5/6

Δείτε ποια φαρμακεία θα εφημερεύουν...

Πρώτη τοποθέτηση αορτικής βαλβίδας μέσω καθετήρα

Εμφύτευση διακαθετηριακής αορτικής βαλβίδας τύπου Symetis από την κορυφή της καρδιάς με μια μικρή χειρουργική τομή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά...

ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙ

Εδικά το πρώτο Φιλί ... ( Υπάρχει και Αφιέρωση )