Ενισχυτική διδασκαλία & συγκέντρωση σχολικών ειδών από το Δήμο Γαλατσίου

NEA ,

Επέκταση των προγραμμάτων ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές ευπαθών κοινωνικά ομάδων, αποφάσισε ο Δήμος Γαλατσίου και εκτός από τις τρεις τάξεις του λυκείου, θα ενταχθούν στο πρόγραμμα και μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Γαλατσίου κάνει γνωστό ότι: «Τα μαθήματα που διδάσκονται για την  Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού είναι τα παρακάτω: Έκθεση, Μαθηματικά, Αγγλικά.

Για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση διδάσκονται μαθήματα Γενικής Παιδείας και κατεύθυνσης όπου είναι τα κάτωθι : Έκθεση, Αρχαία- Αντιγόνη, Ιστορία, Λατινικά, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Λογοτεχνία , Πληροφορική, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΑΟΔΕ), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον (ΑΕΠΠ) και ξένη γλώσσα Αγγλικά.

Το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Γαλατσίου, προσκαλεί εκπαιδευτικούς και μαθητές να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας της σχολικής περιόδου 2016-2017.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο πρόγραμμα, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210-2143415 και 210-2143433.

Όσοι μαθητές επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα δωρεάν μαθήματα μπορούν επίσης να καλούν στα ανωτέρω τηλέφωνα για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.Το Γραφείο Παιδείας σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία μέσω της Τράπεζας Χρόνου, αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν Σχολικά Είδη με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών των οικογενειών που υποστηρίζονται από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου».


Παράλληλα ο Δήμος συγκεντρώνει και σχολικά είδη και συγκεκριμένα:

Σχολικές τσάντες, μπλε τετράδια, τετράδια σπιράλ, μολύβια, γόμες, ξύστρες, στυλό, διορθωτικά, κασετίνες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόροι, γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες), κόλλες (υγρές και στικ).

Η συγκέντρωση τους θα πραγματοποιείται στο γραφείο της Τράπεζας Χρόνου (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους, 2ος όροφος) κατά τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου και ώρες 9:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 213 20 55 377  &  213 20 55 405.

Ο Δήμος Γαλατσίου, αναφέρει ότι οι πρωτοβουλίες αυτές γίνονται «ενόψει της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα μας και το σύνολο των συνδημοτών μας» και δεν παραλείπει να τονίσει ότι «σε όσους συμπολίτες μας, συλλόγους και ιδιωτικούς φορείς ανταποκριθούν, εκφράζουμε εκ των προτέρων τις θερμές μας ευχαριστίες».

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει