Η ΕΛΕΝΗ ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Γ.Σ.

NEA , , Updated


"Όποιος έχει υπάρξει αθλητής μπορεί όχι μόνο να αντιληφθεί αλλά και να συγκινηθεί με το ακόλουθο θερμό ευχαριστήριο της δικής μας Ελένης" ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους θερμά για τις εγκάρδιες ευχές σας στην ανάληψη των καθηκόντων μου ως Πρόεδρος του ιστορικού αθλητικού σωματείου του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου Αθηνών, που φέτος κλείνει 123 έτη αγωνιστικής και κοινωνικής προσφοράς στον Ελληνικό Αθλητισμό, μέσα από τους κόλπους του οποίου αναδύθηκαν όχι μόνον Ολυμπιονίκες, αλλά και άνθρωποι με ευρύτερη ακτινοβολία.

Δεν θα σταθώ στα άστοχα σχόλια ορισμένων που προφανώς αγνοούν την ιστορία του συλλόγου, αλλά και την προσφορά μου στον Ε.Γ.Σ. όχι μόνον από τα 118 Πανελλήνια ρεκόρ όλων των κατηγοριών που σημείωσα, τα 32 μετάλλια στα Εθνικά πρωταθλήματα και τα 14 Βαλκανικά, αλλά ήμουν η έμπνευση να δημιουργηθεί μία δυνατή κολυμβητική ομάδα γύρω μου, από τον προπονητή μου Γιώργο Μπία, γνωστό για το πάθος του στην αγωνιστική κολύμβηση, που κατάφερε να κερδίσει τη βαθμολογία γυναικών σε Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης ενω η ομαδα γυναικών στα 4Χ100 μικτή ομαδική κολύμβησης είχε το ρεκόρ της Εθνικής ομάδας!

Αγαπητοί μου φίλοι είμαι ιδιαίτερα συγκηνημένη για τη μεγάλη τιμή που μου επεφύλαξαν τα μέλη του Ε.Γ.Σ. Θυμάμαι όταν παιδούλα κατέβηκα τα σκαλοπάτια του για να γραφτώ στο κολυμβητικό του τμήμα. Εκοψα αγορίστικα τα μακριά μαλλιά μου τα οποία τα είχα περί πολλού, εξασφάλισα στον πατέρα μου ότι θά φέρνω καλούς βαθμούς και ρίχτηκα στη προπόνηση με τις επακόλουθες επιτυχίες.

Δεν θα μπορούσα όμως ποτέ να προβλέψω την σημερινή τιμή να είμαι Πρόεδρος του συλλόγου που υπήρξα κορυφαία αθλήτριά του για αρκετά χρόνια. Πιστεύω βαθιά ότι την διαδικασία της αγωνιστικής προσπάθειας θα πρέπει να την γνωρίζουν όλα τα παιδιά ως μέσον ολοκλήρωσης της προσωπικότητάς τους και δεν είναι καθόλου τυχαίο στο χαρακτήρα μου ότι δεν αφήνω κάτι στη μέση. Οπως τότε που παρόλο που δεν έβγαιναν τα χέρια που από το νερό, λόγω της κούρασης των 14000 περίπου μέτρων καθημερινά, επέμενα να συνεχίζω.

Μαζί και με όλο το Διοικητικό Συμβούλιο που είναι άνθρωποι από τα σπλάχνα του συλλόγου θα δουλέψουμε να γίνει ο σύλλογος κυψέλη παιδιών που θα γνωρίζουν τη χαρά της άθλησης σε 11 διαφορετικά αθλήματα που καλλιεργεί ο σύλλογος, που θα μαθαίνουν να κοινωνικοποιούνται και να γνωρίζουν να όρια τους μέσα από την αγωνιστική προσπάθεια, πάντα σύμφωνα με τις αξίες του συλλόγου για καθαρό αθλητισμό, ευγενή άμιλλα και συλλογικό πνεύμα.

02.02.2016


Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει