ΠΑΛΑΙ : ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΙΣΩ

NEA , , UpdatedΕπιτέλους Βρέθηκε Επενδυτής !!!

Το ΤΑΙΠΕΔ παραχώρησε για 6 μήνες τη μοναδική λειτουργική αίθουσα του ΠΑΛΑΙ, την οποία καθαρίσαμε, γυαλίσαμε και περιμέναμε να βάλουμε τα παιδιά του Γαλατσίου για προπόνηση, ώστε να μην ξεπαγιάζουν στο κρύο και στις βροχές, και το ΤΑΙΠΕΔ την παραχώρησε στο ΣΚΑΙ για "καλό σκοπό" και προφανώς όπως αποκάλυψε για τις εκπαιδευτικές Ανάγκες του XFACTOR.

Για αντιστάθμισμα πρότεινε να παραχωρήσει στο Γαλάτσι για το ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή για 6 μήνες όλους τους υπόλοιπους χώρους του ΠΑΛΑΙ, πάντως εμείς θα τους καθαρίσουμε, θα τους γυαλίσουμε, θα τους αποκαταστήσουμε λειτουργικά, γιατί που ξέρεις πιθανόν να ανοίξει η όρεξη και σε άλλους επενδυτές.

Από τη πλευρά του ο Δήμος ως όφειλε συνεμορφώθη με τις υποδείξεις, μάζεψε τα λουκέτα, την αξιοπρέπειά του, έβαλε την ουρά κάτω απ' τα σκέλια για δεύτερη συνεχόμενη φορά μιας και αυτή τη φορά επρόκειτο για "καλό σκοπό" που ως γνωστό έχει ιδιαίτερη ευαισθησία.

Τελικά όποτε ακούς για "καλό σκοπό" κάτσε με την πλάτη στο τοίχο ...

Ψάχνω να δω ποιος είναι ο Σκηνοθέτης, Ο πρωταγωνιστές και οι κομπάρσοι, αυτής της γελοίας παράστασης για να τους συγχαρώ.

Τι "ανόητος" που είμαι, όπως είπε και ο Σόιμπλε ...

Ρε μήπως τελικά σ' αυτή τη χώρα έχουμε έλλειψη μόνο από τραγουδιστές ...
και αδικούμε τσάμπα όλους αυτούς που μας κυβερνάνε ???

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει