ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ !!! ΣΤΟ ΣΕΦ & ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

NEA , , Updated

Η γερμανική εφημερίδα Bild δημοσιεύει αναλυτικό κατάλογο με τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας που πρόκειται να εκποιηθούν και κάνει αναφορά σε δύο γήπεδα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το «Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου».

Το ΣΕΦ δεν αναφέρεται στο ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση όμως σε φωτογραφία υπάρχει ως λεζάντα ότι είναι ένα από τα γήπεδα προς πώληση.Το «Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου» (Ο.Κ.Γ), το οποίο απαρτίζεται από οικοπεδική έκταση περίπου 91στρεμμάτων περίπου, με κτηριακό συγκρότημα περίπου 36.000τ.μ. αθλητικών χρήσεων, το οποίο χρησιμοποιήθηκε κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 για την τέλεση των αγωνισμάτων της ρυθμικής γυμναστικής και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.Ο χώρος γύρω από το Ολυμπιακό Κέντρο αποτελεί το βορειοδυτικό άκρο του λόφου των Τουρκοβουνίων, που είναι ο υψηλότερος της Αθήνας και χωρίζεται τεχνητά από αυτόν μέσω της Λεωφόρου Βεΐκου. Στα ανατολικά της έκτασης και πέραν της λεωφόρου, απλώνεται επίσης το Μητροπολιτικό Πάρκο Γαλατσίου (Άλσος Βεΐκου).

Το ακίνητο είναι κατάλληλο για χρήσεις αθλητισμού, πολιτισμού, αναψυχής, εκπαίδευσης και ενημέρωσης σε συνδυασμό με ήπιες εμπορικές χρήσεις.Από την άνοιξη του 2014, το Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου πέρασε στο ΤΑΙΠΕΔ –μαζί με το Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά και το Ιππικό Κέντρου Μαρκοπούλου- στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την αξιοποίηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει