Εκλογές στο Γαλάτσι

NEA , , Updated

Αθρόα σημειώθηκε προσέλευση των ψηφοφόρων στα εκλογικά τμήματα του Γαλατσίου στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Ήταν μια ήρεμη εκλογική διαδικασία δίχως εντάσεις και ακρότητες και σηματοδότησε την νίκη της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στην πόλη του Γαλατσίου απέσπασε το 40,08% των ψήφων, τα υψηλότερα ποσοστά αριστερής παράταξης σε βουλευτικές εκλογές. 

Ενδεικτικά τα ποσοστά των κομμάτων


Παραφωνία όμως αποτέλεσε η ανοργανωσιά που παρατηρήθηκε στα εκλογικά κέντρα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα, την συντριπτική πλειοψηφία των εκλογικών τμημάτων να είναι εφοδιασμένη με ένα μόνο παραβάν και την κατάσταση να σώζει η κατασκευή αυτοσχέδιων παραβάν με θρανία και χάρτες της Ελλάδος ή η χρήση σάκων και χαρτονιών.

Μόνο το απόγευμα, κατά τις 3 και μισή το μεσημέρι υπήρξε ενεργοποίηση ευαισθητοποίηση και κατέφτασαν επιπλέον παραβάν και μάλιστα με φορτηγάκι του δήμου Αθηναίων.

Στο θέμα αυτό οφείλει όποιος είναι καθ' ύλην αρμόδιος να βγάλει κάποια ανακοίνωση και να απολογηθεί για την προχειρότητα αυτή, εξ αιτίας της οποίας ταλαιπωρήθηκαν οι ψηφοφόροι με πολύωρη αναμονή στα εκλογικά τους τμήματα.

Από τον δήμο Γαλατσίου περιμένουμε να στείλει δελτίο τύπου με σχετική τοποθέτηση επί του θέματος.Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει