Πιο άμεση σύνδεση Γαλατσίου με τα Βόρεια Προάστια από Δευτέρα

NEA , , Updated

Από Δευτέρα 15/12 αλλάζει ο συγκοινωνιακός χάρτης σε μεγάλο μέρος της Αττικής. Μία από τις αλλαγές θα επέλθει στην γραμμή 444, η οποία πλέον θα συνδέει το Γαλάτσι όχι μόνο με τον σταθμό των Άνω Πατησίων, όπως ήδη κάνει, αλλά και με τον σταθμό του ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και θα τερματίζει στην οδό Νερατζιωτίσσης, 

Ας δούμε όμως το νέο πλέον δρομολόγιο.Όσον αφορά στις υπόλοιπες γραμμές, το σχέδιο της εταιρείας που θα εφαρμοστεί από την άλλη βδομάδα, προβλέπει:

  • Την τροποποίηση της διαδρομής της γραμμής 704 Καματερό - Στ. Αττικής, ώστε να φτάνει έως την πλατεία Αγίων Αναργύρων. Η γραμμή θα μετονομαστεί σε 704 Καματερό - Πλατεία Αγίων Αναργύρων.
  • Την τροποποίηση της γραμμής 701 Καματερό - Ιλιον - Στ. Αττικής, ώστε να διέρχεται από το σταθμό της Ανθούπολης, μετονομαζόμενη σε 701 Καματερό - Ιλιον - Στ. Ανθούπολης.
  • Την τροποποίηση της γραμμής 747 Πετρούπολη - Πανόραμα - Στ. Αττικής, ώστε να διέρχεται από το σταθμό Ανθούπολης. Θα μετονομαστεί σε Πετρούπολη - Πανόραμα - Στ. Ανθούπολης.
  • Η κυκλική γραμμή 527 Πεύκη - Μαρούσι θα τροποποιηθεί σε Πεύκη - Στ. Νερατζιώτισσας, ώστε να καταλήγει στο σταθμό.
  • Η κυκλική γραμμή 501 Πεύκη - Μαρούσι Α μετονομάζεται σε Πεύκη - Μαρούσι.
  • Στη γραμμή 640 που είναι τοπική του Ηρακλείου, μεταφέρεται μόνιμα η αφετηρία από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου στην οδό Κουντουριώτου.
  • Την τροποποίηση της γραμμής Β8 Πολυτεχνείο - Ν. Φιλαδέλφεια - Μεταμόρφωση, η οποία μετονομάζεται σε 619 Μεταμόρφωση - Ν. Φιλαδέλφεια - Στ. Ανω Πατησίων, με αφετηρία και τέρμα στην οδό Ζέας της Μεταμόρφωσης.

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει