Ολοκληρώθηκε ο Γύρος του Γαλατσίου

NEA ,

Με επιτυχία διεξήχθη στην πόλη μας ο Γύρος του Γαλατσίου με την επωνυμία "ΓΑΛΑΤΣΙ 2014", που διοργανώθηκε με σκοπό να αναδειχθεί η βούληση των δημοτών του Γαλατσίου για την διατήρηση του αθλητικού χαρακτήρα του ΠΑΛΑΙ. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 10 το πρωί της Κυριακής 23/11 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 11:10, όταν και τερμάτισε ο τελευταίος δρομέας.

Αρκετοί κάτοικοι του Γαλατσίου κάθε ηλικίας έτρεξαν στον γύρο της πόλης μας, μια διαδρομή η οποία ξεκίνησε από το ΠΑΛΑΙ στην Λεωφ. Βεΐκου μέχρι και την διασταύρωση με την Λεωφ. Γαλατσίου, συνέχισε αριστερά στην Πρωτοπαπαδάκη, δεξιά στην Ελ. Βενιζέλου, αριστερά στην οδό Αγ. Γλυκερίας, δεξιά στην οδό Κουρτίου, κατόπιν στην οδό Κερκύρας, δεξιά στην οδό Αετορράχης, δεξιά στην Λεωφ. Γαλατσίου μέχρι την διασταύρωση με την οδό Καραϊσκάκη, έπειτα αριστερά στην οδό Παπαφλέσσα, αριστερά στην οδό Τράλλεων, Ι. Φωκά, δεξιά στην οδό Ναρκίσσου, μέχρι την οδό Αγ. Ειρήνης και ο τερματισμός ήταν στο ΠΑΛΑΙ.Ευτυχώς ο καιρός, παρά την συννεφιά και τον μουντό του χαρακτήρα, δεν χάλασε την διοργάνωση και δεν έβρεξε καθόλου.

Μετά τον αγώνα δρόμου ακολούθησε πορεία της Κίνησης Φορέων & Πολιτών για το ΠΑΛΑΙ, η οποία ξεκίνησε από το ΠΑΛΑΙ και κατέληξε στην συμβολή των λεωφόρων Βεΐκου και Γαλατσίου. Στην πορεία συμμετείχαν αρκετοί επώνυμοι πολίτες του Γαλατσίου όπως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Ελένη Αυλωνίτου και οι δημοτικοί σύμβουλοι από την Ενότητα για την Ανατροπή κοι Παναγιώτου, Παπαδοκωστόπουλος.Μοναδική παραφωνία στην όλη εκδήλωση αποτέλεσαν αρνητικές συμπεριφορές ορισμένων οδηγών Ι.Χ. αυτοκινήτων, οι οποίοι επεχείρησαν με το έτσι θέλω να περάσουν από δρόμους, οι οποίοι είχαν κλείσει για να περάσουν οι δρομείς. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα έδειξαν διάθεση για να χειροδικήσουν απέναντι στους εθελοντές σχολικούς τροχονόμους αλλά απεφεύχθη. Η τροχαία ήταν παρούσα σε κάθε σημείο του δρόμου και εμπόδισε αρκετούς επίδοξους παραβάτες, οι οποίοι αρνούνταν να συμμορφωθούν.

Σχετικά Άρθρα