Συνάντηση με αντιπεριφερειάρχη για το παλαί

NEA ,

Το πρωί της Πέμπτης 30/10, συναντήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη του Κεντρικού Τομέα κα Ερμίνα Κυπριανίδου  η βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ Ε. Αυλωνίτου, ο δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γ. Μαρκόπουλος, ο δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Ηρ. Γκότσης, ο αντιδήμαρχος Γαλατσίου κ. Γ. Μελισσουργός, ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα για την Ανατροπή» και δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου κ. Σ. Παναγιώτου, ο αντιδήμαρχος διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου Αθηναίων κ. Α. Βαρελάς και ο κ. Ίκαρος Πετρόπουλος ως εκπρόσωπος της Κίνησης Πολιτών για να συζητήσουν για το θέμα του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε:

1.     1. Συνάντηση της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου και των Δημάρχων Αθήνας, Γαλατσίου και Ν. Ιωνίας με το ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να αποτρέψουν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη.

2.   2.  Κινητοποίηση με συμμετοχή σχολείων στις 23 Νοεμβρίου από τους 3 Δήμους και την Περιφέρεια ενάντια στην εμπορευματοποίηση του χώρου.

3.      3. Να ληφθεί εκ νέου απόφαση από το Περιφερειακό Συμβούλιο για το ΠΑΛΑΙ

4.    4. Να συσταθεί Ομάδα Μελέτης με εκπροσώπηση από τους 3 Δήμους, την Περιφέρεια και το Πολυτεχνείο, προκειμένου να έχουμε εικόνα της σημερινής κατάστασης του Γυμναστηρίου, των φθορών που έχει υποστεί και πώς μπορεί ν’ αξιοποιηθεί.

              
g-magazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει