Συνάντηση Μαρκόπουλου με πολιτιστικούς φορείς του Γαλατσίου

NEA ,

Την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης η πρώτη επίσημη συνάντηση του Δημάρχου κ. Γιώργου Μαρκόπουλου με τους προέδρους και εκπροσώπους των διαμερισματικών πολιτιστικών φορέων του Δήμου Γαλατσίου.

Παρόντες από την διοίκηση του δήμου πέραν του δημάρχου οι αντιδήμαρχοι: Παιδείας κ.Σοφία Λεπίδα,κοινωνικών υπηρεσιών κ. Μάνος Ελευθερίου,τεχνικών υπηρεσιών κ.Γερμάνος Μελισσουργός, καθαριότητας Παναγιώτης Δαβίλας, οικονομικών κ. Βασίλης Δερεδίνης ,και ο πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού κ. Γιάννης Βερούλης.
Από  τους διαμερισματικούς πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής οι πρόεδροι: Της Δράσης για την κοινωνία η κ. Δόμνα Παντελιά, των Ρουμελιωτών ο κ. Δημήτρης Τούντας, των Επτανησίων κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος, των Θεσσαλών κ. Γιάννης Κουσαΐτης, των Πελοποννησίων κ. Γιώργος Μπελίτσης, των Ηπειρωτών ο κ. Ηλίας Χριστάκος, της ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων ο κ. Βερνίκος και από τον Σύλλογο Κρητών το μέλος του Δ.Σ κ. Λεωνίδας Χαρισάκης. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία των  πολιτιστικών Συλλόγων.
Οι εκπρόσωποι των φορέων  αφού ετάχθησαν συνοδοιπόροι της νέας διοίκησης του Δήμου σε θέματα πολιτισμού, εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αιτούντες την συμπαράσταση της διοίκησης του Δήμου.Υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος  περατωθέντος του οποίου ο κ. Δήμαρχος με πολύ κατανόηση υπήρξε πρόθυμος να συνεργασθεί και  να βοηθήσει την επίλυση των προβλημάτων και γενικότερα την προσπάθεια των φορέων στον ανιδιοτελή  αγώνα τους  ως εθελοντές του πολιτισμού.
Στην συνέχεια της συζήτησης υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για γενικότερα θέματα που αφορούν την πόλη.
Το επόμενο ραντεβού των φορέων σε ημέρα που θα καθορίσουν οι αντιδήμαρχοι κ. Ελευθερίου και Μελισσουργός με θέμα συζήτησης την διεξαγωγή αγώνα δρόμου για το ΠΑΛΑΙ (διαμαρτυρία προς το ΤΑΙΠΕΔ), και  διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις τις ημέρες των Χριστουγέννων.

galatsiotikoiantilaloi.blogspot.gr

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει