Ενημέρωση του Β' ΚΑΠΗ Γαλατσίου για τις αστικές συγκοινωνίες

NEA ,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 "Συζήτηση και ενημέρωση στα μέλη του Β’ Κ.Α.Π.Η

για τις αλλαγές στις Αστικές Συγκοινωνίες"

Το πρωινό της Παρασκευής 3 Οκτωβρίου, τα μέλη του Β’ Κ.Α.Π.Η. Γαλατσίου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Σ.Α Γρηγόρη Δημητριάδη, για όλες τις αλλαγές που ισχύουν πλέον στις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος και η Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου Χρυσάγη, οι οποίοι με τη σειρά τους παρακολούθησαν  μαζί με τα μέλη, την ομιλία που είχε ως κύριους άξονες: την ενίσχυση των αστικών συγκοινωνιών με καλύτερες συχνότητες για τις λεωφορειακές γραμμές που θα συνδέονται με το μετρό, κάτι που συνεπάγεται μείωση του συνολικού χρόνου διαδρομής, τη μείωση της τιμής του εισιτηρίου και της κάρτας απεριορίστων διαδρομών, αλλά και τη σημασία της καταπολέμησης της λαθρεπιβίβασης.

Με το πέρας της ομιλίας, σε ένα πολύ εποικοδομητικό κλίμα, τα μέλη των Κ.Α.Π.Η συνομίλησαν με τον κ. Δημητριάδη και το Δήμαρχο Γαλατσίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συγκοινωνίες της πόλης μας και ακούστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις με στόχο τη δημιουργία ενός δικτύου ορθολογικά προσαρμοσμένου στις πραγματικές ανάγκες της πόλης μας.

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει