Δελτίο τύπου της εκδήλωσης «Περπατώ και Πετώ»

NEA , , Updated

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.), τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Αυτοάνοσων νοσημάτων Αρθρίτιδας & Λύκου «Θάλεια» και τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Ρευματοπάθεια, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας, διοργάνωσε με επιτυχία ενημερωτική εκδήλωση και δράση για παιδιά, νέους, μεσήλικες, ηλικιωμένους και ΑμεΑ με θέμα «ΠΕΡΠΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΤΩ». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Βεΐκου στις 21 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:00πμ.

Εκατοντάδες πολίτες περπάτησαν την ενός χιλιομέτρου σηματοδοτημένη διαδρομή σε δύο ομάδες. Η πρώτη ξεκίνησε στις 11:00 πμ ακριβώς, ενώ η δεύτερη λίγο αργότερα.

Στους συμμετέχοντες μοιράστηκαν μπλουζάκια από τον Σύλλογο ΕΛΕΑΝΑ, καθώς και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής τους.

Η Ομάδα ΥΓΕΙΑΣ ΘΑΛΠΗ φρόντισε να δροσίσει με νεράκια τους «αθλητές» και οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παρείχαν ασφάλεια σε όλους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσία μικρόσωμων θεραπευτικών αλόγων του «ΜΑΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ» της Ραφήνας (Magic Garden), προς έκπληξη όλων!

Ευχαριστούμε θερμά, την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) για την άψογη συνεργασία τους, την Ομάδα ΥΓΕΙΑΣ ΘΑΛΠΗ για την προσφορά τους, τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την κάλυψη της εκδήλωσης, καθώς και τον «ΜΑΓΙΚΟ ΚΗΠΟ» της Ραφήνας για την παρουσία των μικρόσωμων θεραπευτικών αλόγων.

 

 

 

                                                      

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Γιώργος Μαρκόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει