Έκλεισαν οι παιδικές χαρές του Γαλατσίου

NEA , , Updated

Από την Πέμπτη 1η Αυγούστου οι παιδικές χαρές του Δήμου  είναι κλειστές και θα ξανανοίξουν όταν  πιστοποιηθούν για την ασφάλειά τους από τις υπηρεσίες της  Περιφέρειας.

Το προ μηνών δυστύχημα σε λούνα-παρκ της Αττικής στον Δήμο Ελληνικού έθεσε πρώτα απ' όλους την Κυβέρνηση και κατόπιν τις κατά τόπους δημοτικές Αρχές προ των ευθυνών τους.

Το Υπουργείο Εσωτερικών με κατεπείγον έγγραφό του προς του Γενικούς Γραμματείς και τους Δήμους όλης της χώρας, είχε ζητήσει άμεση διενέργεια ελέγχων σε παιδότοπους και παιδικές χαρές προκειμένου να ελεγχθεί η  καταλληλότητα των εγκαταστάσεων.

Ετσι και στο Γαλάτσι μετά 3 μήνες, με εντολή του Δημάρχου Κυριάκου Τσίρου, αποφασiστηκε να κλείσουν οι παιδικές χαρές τον μήνα Αύγουστο, ώστε να γίνουν οι έλεγχοι και οι όποιες διορθωτικές και επισκευαστικές εργασίες, που θα επιτρέψουν την πιστοποίηση της καταλληλότητας και ασφάλειας τους.

Ευχή όλων είναι έστω και με καθυστέρηση και εν μέσω θερινής δημοτικής ραστώνης, οι παιδικές χαρές  μετά τις παραπάνω παρεμβάσεις να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, ώστε να μπορέσουν να ξανανοίξουν όσο το δυνατόν συντομότερα.

http://www.e-galatsi.gr

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει