Σε αναταραχή οι απολυμένοι εργαζόμενοι των ΚΟΙΝΣΕΠ στο Γαλάτσι

NEA , , Updated

Αναστάτωση έχει προκληθεί στους εργαζομένους των ΚΟΙΝΣΕΠ, των οποίων η σύμβασή τους με τον Δήμο Γαλατσίου καταγγέλθηκε, καθώς χαρακτηρίστηκε παράνομη από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Από προχθές που καταγγέλθηκε και τυπικά η σύμβαση των ΚΟΙΝΣΕΠ με τον Δήμο, οι εργαζόμενοι που έχασαν την δουλειά τους, ενώ δεν τους έχουν εξοφληθεί έστω τα δεδουλευμένα, πραγματοποιούν κάθε πρωί συγκεντρώσεις στο δημαρχιακό μέγαρο Γαλατσίου διαμαρτυρόμενοι και εκφράζοντας την αγωνία τους για το μέλλον τους. Πρόκειται για μια κατάσταση στην οποία οι εργαζόμενοι που προσδοκούσαν να είναι ωφελούμενοι, βγαίνουν στην ουσία ζημιωμένοι αφού οι περισσότεροι είχαν διακόψει πρόσφατα την ανεργία τους και τα επιδόματά τους, ενώ όλοι έχουν ανάγκες να τρέχουν.

Οι εργαζόμενοι είναι οι μόνοι που δεν φταίνε για την εξέλιξη της σύμβασης των ΚΟΙΝΣΕΠ με τον δήμο Γαλατσίου, αλλά είναι οι μόνοι που την πληρώνουν την νύφη όπως λέει και η λαϊκή έκφραση. Όπως την πληρώνουν και οι εγκαταστάσεις του άλσους Βεΐκου, το οποίο έχει ήδη κλείσει από χθες.

Μακάρι να γίνει κάτι ώστε και να μην μαραζώσουν οι εγκαταστάσεις του άλσους, αλλά και να βρουν το δίκιο τους οι απολυμένοι και απλήρωτοι εργαζόμενοι των ΚΟΙΝΣΕΠ.

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει