Καλοκαιρινή εκστρατεία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Γαλάτσι

NEA , , Updated

Ανακοινώθηκαν οι εκδηλώσεις που ετοιμάζονται στην δημοτική βιβλιοθήκη του πολυχώρου Καμίνι στο Γαλάτσι. Διαβάστε το παρακάτω κείμενο:

Ξεκίνησε η φετινή Καλοκαιρινή εκστρατεία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στον Πολιτιστικό χώρο «Καμίνι» του Δήμου Γαλατσίου!

Ξεκίνησε ήδη η φετινή Καλοκαιρινή εκστρατεία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στον Πολιτιστικό χώρο «Καμίνι» του Δήμου Γαλατσίου με μεγάλη συμμετοχή παιδιών, ενθουσιασμό και πολλά χαμόγελα.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαλατσίου, σε συνεργασία με το Future Library και με την υποστήριξη του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος", συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά στην καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας με το ευφάνταστο και παιχνιδιάρικο θέμα:

"Ό,τι κι αν σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο! Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις Βιβλιοθήκες".

Συνεπώς, σας ενημερώνουμε ότι και φέτος με υπεύθυνη τη βιβλιοθηκονόμο Ευαγγελία Μυλωνά πραγματοποιούνται κάθε πρωί εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαλατσίου, στον πολιτιστικό χώρο "Καμίνι" και θα χαρούμε να σας έχουμε και πάλι κοντά μας! «Ό,τι κι αν σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο"!

Δηλώστε συμμετοχή σε όποιες εκδηλώσεις επιθυμείτε στο τηλέφωνο της βιβλιοθήκης: 210-2927330 ή στο e-mail: librarygalatsi@gmail.com

Παρατίθενται οι εκδηλώσεις

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει