Ξεκινάει η πρώτη περίοδος του θερινού αθλητικού CAMP στο Γαλάτσι

NEA ,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εγγραφή των παιδιών για την πρώτη περίοδο του θερινού αθλητικού Camp 2014, το οποίο αποτελεί θεσμό για την πόλη μας.

Στην πρώτη περίοδο, που ξεκινάει στις 16 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 28 Ιουνίου, έχουν εγγραφεί 467 παιδιά. Όλο το προσωπικό (γυμναστές, φύλακες, καθαρίστριες) βρίσκεται σε ετοιμότητα, ώστε να διεξαχθεί άψογα και η φετινή διοργάνωση του Camp.

Στόχος και του φετινού Camp είναι να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση του παιδιού, αλλά και να ευχαριστήσει το ίδιο το παιδί και να προσφέρει στους γονείς την ικανοποίηση ότι τα παιδιά τους απασχολούνται δημιουργικά και με ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα στις καλοκαιρινές διακοπές τους, ενώ εκείνοι εργάζονται.

Οι μικροί Γαλατσιώτες είναι πάντα στο επίκεντρο του αθλητικού Camp, το οποίο πραγματοποιείται στον υπέροχο και αναβαθμισμένο, καταπράσινο χώρο του Άλσους Βεΐκου, καθώς και στις αθλητικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν μέσα σε αυτό.

Στη δεύτερη περίοδο του Camp, που ξεκινάει στις 30 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου, έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα 350 παιδιά. Ωστόσο οι εγγραφές για τη δεύτερη περίοδο συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή 6 Ιουνίου, στο 2ο όροφο του Δημαρχείου.Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού

 

Χριστίνα Παπαδιονυσίου

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου

 

 Κυριάκος Τσίρος

Η Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού

 

Χριστίνα Μπούρα

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει