Β γύρος Δημοτικών Εκλογών Στο Γαλάτσι

NEA ,

Ο α' γύρος των Δημοτικών Εκλογών επιφύλαξε β' γύρο για το Γαλάτσι στον οποίο θα κονταροχτυπηθούν οι συνδυασμοί του νυν Δημάρχου της πόλης μας Κυριάκου Τσίρου και του επικεφαλής του συνδυασμού "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο" Γιώργου Μαρκόπουλου.

Ήδη οι δυο συνδυασμοί ετοιμάζονται πυρετωδώς για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 25 Μαΐου, η οποία θα καθορίσει και τον δήμαρχο για την επόμενη 5ετία, αρχής γενομένης από 1η Σεπτεμβρίου 2014. Στο πλαίσιο του αγώνα τους ανέμεναν ενδεχόμενη στήριξη από τους υπολοίπους συνδυασμούς, ώστε να εξασφαλίσουν περισσότερους ψηφοφόρους προς την μια ή την άλλη παράταξη. Ήδη από την Δευτέρα έχουν ξεκινήσει οι ζυμώσεις με εκατέρωθεν προσεγγίσεις και βολιδοσκοπήσεις πρόθεσης ψήφου υποψηφίων των παρατάξεων που δεν πέρασαν στον β' γύρο, ενέργειες που θα συνεχιστούν όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι και την τελευταία μέρα πριν τις εκλογές.

Ας δούμε λοιπόν ποιοι στηρίζουν ποιούς.

Την αρχή πραγματοποίησησε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Μαζί μπορούμε για το Γαλάτσι" Μανώλης Πρωτονοτάριος, ο οποίος προσέφερε την επίσημη στήριξή του προς το πρόσωπο του Γιώργου Μαρκόπουλου.

Ο συνδυασμός "Γαλάτσι-Νέα Αρχή" μέσω γραπτού δελτίου τύπου δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοί του είναι ελεύθεροι να ψηφίσουν κατά συνείδηση όποιον κρίνουν καταλληλότερο, δίχως να καθοδηγήσουν τους ψηφοφόρους της παράταξης.

Ο συνδυασμός "Ενότητα για την Ανατροπή" του ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θα στηρίξει κάποιον από τους δυο υποψηφίους, καλώντας τους ψηφοφόρους του να στηρίξουν στις περιφερειακές εκλογές την επικεφαλής Ρένα Δούρου καθώς και το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

Η "Λαϊκή Συσείρωση" του ΚΚΕ καλεί το λαό, και όσους στήριξαν τους συνδυασμούς του ΚΚΕ να κρίνουν και να σταθούν στο β’ γύρο με κριτήριο την καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και των υποψηφίων τους, αλλά και των παρατάξεων που εφάρμοσαν ή φιλοδοξούν να εφαρμόσουν και σε τοπικό επίπεδο την αντιλαϊκή πολιτική.

Ανεξάρτητα όμως από την γραμμή που έδωσαν ή όχι οι επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων του Γαλατσίου κοινός τόπος είναι η ανάγκη προσφυγής στις κάλπες και όχι η αποχή, διότι δεν αποτελεί λύση.

Η εφημερίδα μας εύχεται και στους δυο υποψηφίους κάθε επιτυχία και στους ψηφοφόρους να ψηφίσουν το καλύτερο δυνατό για το Γαλάτσι.

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει