Δηλώνω Μάχιμος στην Πόλη που Ζω

NEA , , Updated

Αγαπητέ συμπολίτη,

παίρνω το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σου, θέλοντας να κάνω γνωστή τη συμμετοχή μου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

“Έχω την δύναμη”

Αγαπητέ συμπολίτη, Έχω την δύναμη, έχω όραμα και θα παλέψω αυτό το όραμα να γίνει πράξη. Στόχος μου είναι, να ξαναδώσουμε ζωή στην πόλη και ελπίδα στις νέες και τους νέους, δημιουργώντας μόνιμες θέσεις εργασίας.

“‘Έχω ιδέες”

Με την δουλειά μου, επισκέπτομαι πολύ συχνά ευρωπαϊκές πόλεις, από τις οποίες παίρνω εικόνες και ιδέες που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και γρήγορα, στη πόλη μας, στη γειτονιά μας.

“θα σταθούμε έμπρακτα, στους επαγγελματίες της γειτονιάς”

Έχω γνώσεις που θα βοηθήσουν άμεσα την τοπική αγορά, να αντισταθεί και να αντιμετωπίσει την λαίλαπα της κρίσης και των πολυκαταστημάτων. Θα στηρίξουμε την τοπική αγορά αναπτύσσοντας δίκτυα πεζοδρόμων, σημεία εμπορικού ενδιαφέροντος, δημιουργικές αναπλάσεις και χώρους αναψυχής. Αναδεικνύοντας στην πόλη, πολιτιστικά και εμπορικά γεγονότα.

“θα δώσουμε ελπίδα στον Άνεργο και την επιχείρηση”

Άμεσα, πρέπει  να γίνει ηλεκτρονική καταγραφή, των επιχειρήσεων που λειτουργούν στο Δήμο Γαλατσίου, για να ανοίξουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας με το εργατικό δυναμικό της πόλης, τους επιστήμονες, τις νέες και τους νέους που αναζητούν εναγωνίως, μια θέση εργασίας.

“Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές στο Γαλάτσι”

Πριν 3 χρόνια, μαζί με λίγους διορατικούς φίλους, δημιουργήσαμε στο Γαλάτσι, μια ομάδα δράσης και προβληματισμού, με τον διακριτικό τίτλο «οι πρωταγωνιστές». Μέσα από την κίνηση, θελήσαμε να ενεργοποιήσουμε τις νέες και τους νέους της πόλης, τους άνεργους, τους εργαζόμενους, τους επιστήμονες, και να τους πείσουμε πως αυτοί είναι «οι πρωταγωνιστές» στην πόλη του Γαλατσίου… και το καταφέραμε. Αυτή η ομάδα των πρωταγωνιστών, μεγάλωσε, δυνάμωσε και δίνει σήμερα παράσταση Νίκης στο συνδυασμό “Νέα Αρχή” του υπ. Δημάρχου Νίκου Μαγκανάρη.

“Δηλώνω Μάχιμος στη Πόλη που Ζω”

Με έρεισμα την Ρουμελιώτικη καταγωγή μου, και από την θέση του αντιπροέδρου, συνέβαλα στην επανίδρυση της Ένωσης Ρουμελιωτών Γαλατσίου  - Λαμπρινής. Το τελευταίο χρόνο είμαι πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Γαλατσίου, που στεγάζεται στο κλειστό Γήπεδο του Άλσους Βέικου. Δηλώνω μάχιμος στη πόλη που ζω, παλεύοντας από  μέσα, με την ασφυξία των αθλητών, την αγωνία των γονέων την απαξίωση των  πολιτιστικών φορέων, και την αδιαφορία του νυν Δημάρχου να ανταποκριθεί.
Έχουμε Σχέδιο για τον πολιτισμό και τον Αθλητισμό

Πέρα από την διεκδίκηση του ΠΑΛΑΙ, θα καταθέσουμε στην πολιτεία πρόταση-μελέτη, για τη δημιουργία ενός κλειστού Αθλητικού Γηπέδου και Πολιτιστικού Κέντρου, που θα συστεγάσει και θα κρατήσει άσβεστη τη φλόγα του αθλητισμού και του πολιτισμού στην πόλη.

Ο θεσμός της τοπικής Αυτοδιοίκησης

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, είναι ο θεσμός με τον οποίο έρχεται σε άμεση επαφή ο πολίτης. Όταν οι εξελίξεις τους ξεπεράσουν, τότε ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης, εισπράττει την αποχή, την απαξίωση, και την αδιαφορία των πολιτών.

“θα δώσουμε ελπίδα στην πόλη που ζούμε”

Αγαπητέ συμπολίτη, Κατεβαίνω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή», και υποψήφιο Δήμαρχο το Νίκο Μαγκανάρη. Και είμαι βέβαιος,  πως μαζί με το Νίκο, θα δώσουμε ελπίδα στη πόλη που ζούμε.

Αγαπητέ συμπολίτη,

Δώσ’ μου την ευκαιρία να κάνω ακόμη περισσότερα.

Σου ζητώ να με τιμήσεις, με μια από τις τρείς επιλογές που έχεις στο ψηφοδέλτιο σου.

Και σου υπόσχομαι, να φανώ αντάξιος στην τιμή που μου κάνεις.

Με εκτίμηση

Τάσος Πασπάλας                    
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6977310208 / 2102934920

 

Σύντομο Βιογραφικό

Έχω σπουδάσει Συστήματα πληροφορικής στο Ανώτερο Τεχνολογικό Ίδρυμα Αθηνών και έχω διατελέσει στέλεχος πολυεθνικής. Έχω μετεκπαιδευτεί και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια στο εξωτερικό σχετικά με το επάγγελμά μου.
Είμαι παντρεμένος με την Αγγελική Αργυροπούλου Πολιτικό Μηχανικό. Και έχω δύο Παιδιά την Άννα που είναι Γιατρός Χειρουργός και τον Βασίλη Φοιτητή Ηλεκτρολόγο μηχανικό συστημάτων πληροφορικής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

 

Από το 1991 έχω την δική μου επιχείρηση πληροφορικής. Η επιχειρηματική μου δράση και το επάγγελμά μου, έχει να κάνει με την ηλεκτρονική μηχανογράφηση και την οργάνωση μεγάλων επιχειρήσεων.

Η εταιρεία μου δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εξάγοντας τεχνογνωσία και προγράμματα σε Ευρωπαϊκές Χώρες και Επιχειρήσεις.

Ενδεικτικοί πελάτες : ΟΤΕ, Κυπριακές Αερογραμμές, Golden Hall, MALL, Βουλή των Ελλήνων, ΓΒ Γεωργακόπουλος, Lamda Development, και άλλοι.

“Δηλώνω Μάχιμος στη Πόλη που Ζω”

“θα δώσουμε ελπίδα στον Άνεργο και την επιχείρηση”

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει