Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο

NEA ,

                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοσμοπλημμύρα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» του υποψήφιου Δημάρχου Γαλατσίου Κυριάκου Τσίρου το απόγευμα της Τρίτης 29 Απριλίου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή γεμίζοντας ασφυκτικά το χώρο σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το εκλογικό κέντρο «βουλιάζοντας» κυριολεκτικά τη Λεωφόρο Βεΐκου.

 Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου πραγματοποίησαν ο Αρχιμανδρίτης Αγ. Γλυκερίας, πατήρ Νικόλαος, από κοινού με τους ιερείς πατήρ Γεώργιο και πατήρ Αντώνιο από την Αγ. Γλυκερία, και πατήρ Αλέξανδρο από την Αγ. Ειρήνη.

 Στη συνέχεια με την έναρξη της ομιλίας του ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος, φανερά συγκινημένος από την εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία και τη στήριξή τους κι ύστερα αναφέρθηκε αναλυτικά στα πεπραγμένα της διοίκησης τις δύο προηγούμενες τετραετίες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική πολιτική και στη βοήθεια – υλική και ψυχολογική - που προσφέρει η διοίκηση, παρά τις δυσκολίες, στους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας.

 Ο κ. Τσίρος ολοκληρώνοντας την ομιλία του ανακοίνωσε και ορισμένα από τα έργα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσα στην επόμενη πενταετία, όπως η δημιουργία ενός νέου, υπερσύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού, η επέκταση τω οδών ήπιας κυκλοφορίας, η ανάπλαση πλατειών και η περαιτέρω αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.  Δεν παρέλειψε, βέβαια, να αναφερθεί και στην πρόθεση του συνδυασμού να προχωρήσει στο θέμα του Μετρό, να συμβάλλει στη δημιουργία κεντρικής πλατείας στην πόλη, αλλά και να αξιοποιηθεί ο χώρος του ΠΑΛΑΙ για τον αθλητισμό και πολιτισμό.

  «Δουλεύουμε σκληρά και δίνουμε καθημερινή μάχη για το συνάνθρωπο, σε δύσκολες εποχές για όλους μας. Πετύχαμε στόχους, τόσο σε Κοινωνικό, όσο και σε Αναπτυξιακό επίπεδο που ελάχιστοι δήμοι της χώρας μας πέτυχαν. Αδιαμφισβήτητα κάναμε και λάθη, αλλά αυτά οφείλονται στην αγωνία μας να προσφέρουμε περισσότερα σε εσάς και στην πόλη μας. Είμαστε η Διοίκηση της Ανθρωπιάς και των Έργων. Η αποψινή συγκέντρωση δίνει το μήνυμα ότι μπούμε να κερδίσουμε από την πρώτη Κυριακή. Η Ανθρωπιά και αυτή τη φορά θα νικήσει. Σας ευχαριστώ όλους» είπε ο κ. Τσίρος ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

 Ακολούθησε η παρουσίαση των 55 υποψηφίων Δημοτικών Συμβουλών του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» από τον υποψήφιο Δήμαρχο Γαλατσίου Κυριάκο Τσίρο, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το πλήθος.

 Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος αποχαιρέτισε το πλήθος των Γαλατσιωτών που τον τίμησε με την παρουσία του και όρισε για τις 18 Μαίου το νέο ραντεβού με την ιστορία για μια ακόμη δημιουργική πενταετία με τον άνθρωπο στο επίκεντρο και πολλά, ουσιαστικά, μεγάλα έργα για την πόλη μας.

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει